Yahoo Messenger password protect – download link

Yahoo Messenger password protect

Yahoo Messenger password protect

Cu totii stim ca Yahoo Messengerul este cel mai folosit client de messenger in Romania, iar pentru hackeri acest lucru poate fi chiar o sursa buna  de venit daca privim din anumite puncte de vedere.

Multi dintre noi avem in calculator setat ca Yahoo Messenger sa ne tina minte parola, fapt care face ca atunci cand calculatorul este infectat chiar si cu cel mai simplu virus sa dam accesul tuturor la contul nostru de messenger.

Despre modul de verificare a log-urilor cine, de unde si la ce ora intra pe contul de email si/sau pe messenger am mai vorbit aici si sincer daca nu a-ti citit acest articol ar fi bine cel putin pentru cultura voastra generala sa o faceti.

Asa cum am precizat si in articolul anterior, parola este criptat si pana in moment de fata nu s-a gasit nimeni care sa sparga modul de criptare insa acest lucru nu impiedica vreun hacker sa nu faca un program prin care sa fure cheia din registri si sa se autentifice prin Yahoo Messenger direct in email-ul vostru.

De ceva timp ma tot chinui sa fac un program cu ajutorul caruia sa putem evita pierderea parolei indiferent ca avem calculatorul infectat cu vreun virus cat si evitarea modului de autentificare al clientului de mesagerie astfel prevenind interceptarea parolei de catre un keylogger.

Astfel ca astazi am ajuns sa definitivez programul pe care l-am numit Yahoo Messenger password protect,

Ce face Yahoo Messenger password protect

Sincer el nu face prea multe insa modul prin care acesta reuseste sa va autentifice pe Yahoo Messenger cu parola voastra criptata face imposibila interceptarea tastelor de catre un keylogger atunci cand introduceti parola si/sau furarea parolei criptate din registri de vreun virus, spyware sau trojan horse.

Cum functioneaza Yahoo Messenger password protect

 In primul rand ca Yahoo Messenger password protect sa functioneze acesta trebuie sa faca o copie pe hard disk-ul vostru a userului si parolei de messenger. D

Deci, inainte de rularea acestuia va trebui sa setati in Messenger sa va tina minte userul si parola dupa care acesta face copierea si sterge parolei din registri.

Calea in care se salvaza datele despre contul vostru este %USERPROFILE%\ympar.reg, dar pentru ca acest program va este dat sub forma de open source puteti sa va alegeti singuri calea unde sa salveze datele cat si numele fisierului in care acestea se salveaza.

Mai pe scurt cam asa functioneaza yahoo messenger password protect:

 • deschizi mess-ul – o singura data trebuie facuta asta
 • bifezi casutele cu tine minte parola si conectare automata – o singura data trebuie facuta asta
 • introduci userul si parola in messenger – o singura data trebuie facuta asta
 • te loghezi – o singura data trebuie facuta asta
 • rulezi Yahoo Messenger password protect si gata
 • data viitoare cand vrei sa intri pe mess doar rulezi Yahoo Messenger password protect
Pentru cei interesati de Yahoo Messenger password protect iata si link-ul de download:

Acest mic programel are totusi un minus:

 • deoarece este facut doar cu comenzi de ms-dos apare fereastra de comand prompt pentru cateva secunde asa ca as aprecia foarte mult daca cine se pricepe la C++ l-ar rescrie in acest limbaj de programare pentru ca nu e foarte greu

PS – pentru asta dau o bere  celui care reuseste sa si cripteze ce exporta din registri pe baza unei key unice care depinde de calculatorul utilizatorului (versiune windows, nume utilizator computer sau orice alta combinatie care ii trece prin minte)

 1. Lucian_andrey2003 says:

  lucian_andrey

 2. […] pentru ca stiu ce iau de pe torrente, IM Shield  pentru ca nu dau click pe toate link urile din Yahoo messenger si Network Shield pentru ca nu ma aflu intro retea cu foarte multe calculatoare din care laptop-ul […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and