Cum scap de Windows 7 genuine – RemoveWAT v2.2.8

Cei drept in Romania marea majoritate a computerelor de acasa sunt fara licenta si sincer pentru acest lucru nu trebuie condamnat nimeni, chiar daca managementul celor de la Microsoft este unul defectuos pentru buzunarul romanului sau mai bine spus nu s-au gandit la cei cu salarii de nivelul existentei.

Stiu si eu ca o licenta de Windows este destul de scumpa daca o raportam la salariul minim pe economie, dar de asemenea stiu ca este si o multa munca depusa pentru a realiza un sistem de operare si de a aduce pe fiecare luna noi si noi update-uri, iar asta fiind doar o mica parte  din ceea ce se petrece pe la Microsoft.

Sincer nu o sa stau acum sa vorbesc despre aceasta problema insa asa cum probabil marea majoritate a celor care au trecut de la Windows XP la Windows 7 pe vechiul sistem de operare s-au lovit de problema veridicitatii licentei si au fost prinsi cu mata in sat.

De la Windows Xp incoace Microsoft-ul a creeat o protectie a sistemelor sale de operare care la XP se numea WGA (Windows Genuine Advantage) iar la Windows 7 purtand denumirea de WAT ( Windows 7 Activation Technologies).

Cu totii cred ca v-ati dat seama ca atunci cand vine vorba de protectia antipiraterie al sistemelor de operare, Microsoft-ul devine ceva mai rautacios, instaland o data cu celelalte update-uri de securitate si aceste protectii fara o instintare prealabila a utilizatorului.

Cum scap de Windows 7 genuine - RemoveWAT

Cum scap de Windows 7 genuine – RemoveWAT

Pentru cei care au Windows 7 si s-au trezit cu ecranul negru dupa un restart sau o deschidere de calculator, atunci inseamna ca acestia si-au updatat sistemul de operare, instaland si update-ul cu pricina: WAT Update (KB971033).

Chiar daca eu unul nu incurajez pirateria, dar nici bagarea pe gat a unor lucruri care iti strica sistemul de operare nu agreez am decis sa va dau solutia pentru indepartarea update-ului KB971033, ce poarta denumirea si de removeWAT.

Download  RemoveWAT

Acest program merge doar pentru Windows 7 indiferent de versiune si NU merge pentru Windows Vista sau Windows server 2008.

De asemenea folosind acest utilitar veti avea posibilitatea ca dupa rularea lui si indepartarea update-ului KB971033 sa puteti continua in a instala update-uri.

You can leave a response, or trackback from your own site.
 • Sitaru

  Eu am Windows 7 Ultimate şi am aplicat RemoveWat, iar aproape 1 an a fost perfect, dar de câteva zile am umblat greşit mi s-a înnegrit ecranul. Am încercat din nou de mai multe ori tot cu RemoveWat şi chiar cu ot felul de antiviruşi, dar încă nu am putut scăpa de negreală. Oare ar trebui cumva dezinstalat acel RemoveWat şi apoi din nou aplicat? Sau ce ar trebui făcut?

 • Danu

  Multumesc mult..it works

 • ionut

  imi zice ca linkul are virusi ….

 • ionut

  am rezolvat :) am dezinstalat microsoft essential security ( cel care facea update ) si am dezinstalat KB971033 :))) simplu

 • Amalia Georgiana Savulescu

  A functionat Multumesc!

 • piciuvali

  mie nu imi merge si nu stiu de ce

 • tudora ion

  Pana faci update, dar merge sa pui wat-ul inapoi si apoi iar ii dai remove wat si o sa fie OK iar :)

 • valentin hutanu

  Linkul pentru download nu merge.

  “503 Service Unavailable

  No server is available to handle this request.”

 • Pintilie Daniel Alexandru

  Link-ul nu mai functioneaza :(

 • ionut cicioc

  Acum nu mai merge sa fac update la windows!!!! Fa un tutorial si tu cum sa scapi de removewat

 • ionut cicioc

  Scuze,am rezolvat,de cat timp nu mergea am 220 de importante update

 • Altamira

  pt cei carora nu le merge mai este o solutie … start>control panel>uninstal programs>view instaled updates (e acolo sus in stanga) apoi se deschide toate KB-urile si mai in josul paginii veti gasi la un moment dat KB971033 pe care il dezinstalati ca si orice alt program cu comanda UNINSTAL si gata :)

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and