2012 si Planet 51 filmele anului 2009

Cu totii stim ca acum cativa ani buni erau pe la televizor tot felul de filme sau stiri cum ca extraterestrii ne invadeaza planeta sau vor sa faca experimente pe oameni. Aceasta idee a fost personalizata in filmul Planet 51, un film de desene animate ce are o tenta de Shreck – mult verde ca doar extraterestii sunt verzi nu?

Asa cum a fost in America o adevarata paranoia, micutii extraterestrii devin infricosati de aterizarea astronautului uman Chuck Baker pe Planeta 51. Considerand ca este singura fiinta existenta pe aceea planeta in curand devine cel mai cautat de autoritatile extraterestre si cum mai in toate filmele de desene animate ce au un “Happy End” reuseste cu ajutorul unui localnic sa se intoarca la nava sa pentru a se putea intoarece din nou acasa.

Data oficiala de lansare a filmului Planet 51 este pe 20 noiembrie 2009 in SUA iar in Romania va ajunge in cinematografe tocmai pe 4 decembrie 2009.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and