Angajare – sisteme de operare moderne

Da, cineva angajeaza IT Manager pentru sisteme de operare moderne. Tin sa mentionez ca suntem aprope de 2016 si cineva inca mai are nevoi de IT Manager pentru sisteme de operare moderne, gen: Windows 95/98/NT.

Nu stiu cine au fost cele 3 persoane care au aplicat la acest job pana in prezent, insa nu stiu daca sunt intregi la minte sau au 50+ ani. Nu vreau sa par nesuferit, dar cine oare inca mai are sisteme de operare ca Windows 95/98/NT, exceptand Oltchim-ul, care din cate stiu inca mai exista chiar Windows 3.1, dar si alea sunt pe cale de disparitie.

Cei drept la Windows 3.1 nu ai nevoie de cine stie ce procesor cum si consumul energetic este comparabil cu ultra performantele smartphone-urile din ziua de azi. Culmea este ca acele pc-uri inca functioneaza chiar si dupa zeci de ani.

Voi inca mai aveti asa ceva care sa si functioneze perfect pentru ce anume au fost proiectate in perioada respectiva? PS: va rog nu insistati cu mesaje in ceea ce priveste Youtube sau Facebook pe Windows 3.1.

Si aici aveti un print screen cu job-ul din 14.10.2015, mult sperat de adminii din IT:

sisteme moderne

 

 

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and