Anonymous are o noua tinta – Facebook-ul

Gruparea Anonymous a facut public un videoclip in care se pare ca pe data de 5 noiembrie acestia planuiesc un atac de proportii indreptat spre cea mai populara retea de socializare – Facebook.

Acest atac se pare ca vine ca un raspuns dat celor de la Facebook pentru incalcarea drepturilor la intimitate si divulgarea informatiilor cetatenilor strict confidentiale catre diverse agentii guvernamentale.

Mesajul dat publicitatii de catre aceasta grupare este urmatorul:

Tot ce faci pe Facebook va rămâne mereu pe Facebook, indiferent de setările personale, iar dacă vei dori să îţi ştergi contul, informaţiile tale vor rămâne mereu acolo şi vor putea fi recuperate oricând de către oricine

Ca si o completare personala adusa referitor la acest aspect, daca nu ma insel pe undeva prin termenii si conditiile din Facebook chiar am vazut ceva de genul cum ca daca iti stergi contul Facebook-ul va mai pastra informatiile referitoare la persona in cauza vreo cateva luni, insa nu mai imi aduc aminte exact cate.

 

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and