Atentie – Google stocheaza cam orice faceti pe internet

Cu ceva timp in urma va prezentam Google Chrome si v-am spus ca mie unul mi se pare destul de simplu de utilizat si destul de rapid. Ei bine aceasta idee nu mi-am schimbat-o, dar din cate am observat se pare ca datorita faptului sau pretextului cum ca Google doreste sa furnizeze utilizatorului de internet numai informatia care il intereseaza, acesta stocheaza cam tot ce cautati pe internet, paginile pe care ati mers, in unele cazuri aveti si documente stocate la ei cum ar fi Google Docs, etc.

Pe langa aceastea se va mai adauga si Google Wave si probabil multe alte chestii interesante, dar ca orice lucru interesant si gratuit are si anumite neplaceri pentru unii, asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca se va lansa si sistemul de operare de la Google cat de curand, in care logarea in sistem se face pe baza unui user – parola de Gmail.

Astazi am observat ceva super interesant si anume:

Daca navighezi pe internet prin Google Chrome sau orice alt browser in care ai setat ca de fiecare data cand intri pe net sa iti tina minte userul si parola de la contul de Gmail atunci, tot ce cauti pe Google se va salva direct in contul tau de Gmail.

Pentru a accesa istoricul tau apasa aici.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and