AutoCorect – Soft de corectie diacritice pentru limba romana

Probabil ca si mine, multi v-ati intrebat daca exista soft-uri romanesti si daca exista, chiar sunt bune de ceva?

Ei bine soft-uri romanesti sunt din belsug, dar numai ca nu sunt mediatizate sau cei care le produc chiar nu au nevoie de noi clienti.

Ca softuri romanesti as putea aminti chiar unul dintre marile programe de antivirus – Bitdefender sau Asis un program foarte complex de contabilitate, dar daca e sa ne gandim la soft-uri mai mici care sa faca o treaba extraordinara, cred ca unul dintre ele ar fi AutoCorect .

Daca pornim de la numele programului “autocorect”, el nu stie altceva sa faca decat sa corecteze. Probabil ca va intrebati ce anume, ei bine diacritice. Stiu e greu de crezut ca cineva a depus atat de multa munca pentru a creea acest program folosind diversi algoritmi si pe care in mod ciudat il ofera si GRATUIT.

Chair daca pentru multi el nu pare cine stie ce la inceput, eu v-as pune urmatoarea intrebare: Cat timp v-a luat sa corectati ultima lucrare, sau cat timp va luat sa corectati ultimul referat?

Aici desigur nu intra in discutie daca va ocupati cu creari de lucrari de licenta, lucrari de diploma, eventual referate, pentru ca cu bine stiti cel putin 2 ore iti ia sa tragi doar un ochi peste lucrare si sa o modifici asa in fuga.

Cu acest program  AutoCorect corectia unei lucrari de 100 de pagini nu dureaza decat cateva clipe, probabil ca daca il lasati sa isi faca treaba nici nu o sa terminati o jumatate de cana de ceai si lucrarea voastra a fost corectata in limba romana.

Caracteristici AutoCorect

Ce este şi ce face?

AutoCorect este acum un editor de texte în adevăratul sens al cuvântului, putând crea sau edita profesional cele mai importante formate de fişiere existente. Dispune de o gamă variată de funcţionalităţi care vă permit formatarea documentului la nivel de paragraf şi/sau caracter. Introducerea tabelelor şi a imaginilor este foarte simplu de efectuat. AutoCorect asigură pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi corecţii ortograficecorecţia punctuaţiei, îmbogăţirea cuvintelelor cudiacritice manual şi/sau automat, suport pentru Ortografie şi PunctuaţieDEX, etc.. Programul este foarte accesibil, chiar şi pentru aceia care au o experienţă redusă în folosirea calculatoarelor.

Cum face?

Aplicaţia îşi bazează înlocuirea şi aplicarea de diacritice pe o selecţie de cuvinte şi expresii aflate într-o structură dedicţionare (cca. 1.210.000 de cuvinte şi 7.400.000 de expresii, prin încrucişare logică mai rezultă încă 2 miliarde de expresii),punctuaţia pe o serie de algoritmi iar ortografierea, care este o opţiune semi-automată, pe capacitatea dvs. de analizare a unui cuvânt extras dintr-o frază, considerat posibil greşit de către aplicaţie şi înlocuirea lui cu altul selectabil dintr-o listă de cuvinte sugestii.

Cât durează?

Viteza de execuţie este foarte mare, neputându-se egala viteza şi corectitudinea corecţiei cu nici un alt program (corecţiamanuală iese complet din discuţie în ceea ce priveşte viteza). O pagină este corectată în câteva milisecunde, iar o sută în câteva secunde, minute, totul ţine de puterea de calcul a maşinii pe care rulaţi softul. Şi mai exact…, încearcă-l.

Sistem de Operare:

Windows 95-98-ME, Win 2000, Win NT, Win XP, Win Vista, Win 7.

Formate de fişiere suportate:

DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16, iar cu opţiunea de Monitorizare Clipboard se poate prelucra text în orice aplicaţie.

Funcţionalităţi:

Adăugare diacritice;
Scoatere diacritice;
Corecţie punctuaţie;
Suport punctuaţie;
Ortografiere;
Suport Ortografiere;
Înlocuire multiplă în mod avansat;
Monitorizare clipboard;
DEX (dicţionar explicativ al limbii române);
Export în format HTML;
Import documente MS Word;
etc….

Resurse PC minime pentru funcţionare:

Memorie HDD ~ 160 MB;
Memorie RAM minim 256 MB;
Procesor minim 500MHz.

Acum este si mai mult de povestit despre acest program, dar cel mai bine este să vă las pe dvs. să-i descoperiţi adevărata valoare tehnică.

Pentru mai multe imagini aici aveti un link: http://www.softset.ro/screenshots_ac.html

Descarca AutoCorect

  1. misu says:

    Ciao. Ma numesc Misu si am un site unde pun tutoriale de calculator (http://tutorialepc.info/) cand am putin timp liber. Imi place siteul tau, pe care ocazional il citesc. Imi place sa ajut lumea in acest domeniu. Te intereseaza un schimb de linkuri? Trimite-mi un mail daca doresti. Merci.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and