Bitdefender aproape gratuit – doar 9.95Euro

Cu toti stiti ca suntem printre tarile cu cei mai multi “hackeri” pe cap de locuitori, printre primele 5 tari cu cea mai mare viteza la internet si tot odata tara care pe langa scammeri si spammeri avem si o solutie traditonala de securitate – Bitdefender.

Cei drept acest antivirus nu e pentru orice calculator cum e Avast sau Avira ori Avg, care nu se compara cu metodele de protectie pe care Bitdefender le are incorporate. Stiu, mai sunt multe lucruri de bibilit la el si de rafinat pentru a fi mai friendly cu resursele calculatoarelor nostre insa cine are cu ce, are cu ce.

Ca si exemplu de calculator ce suporta asa ceva ar fi undeva la un minim Dual Core (Amd echivalent) cu 1.5Gb RAM in cauzul lui Windows 7 si 1Gb RAM in cazul lui Windows Xp si o placa video mai mare de 128 de RAM.

Acum sa revenim la oile noastre. Chiar daca mai e doar o jumatate de an din 2011 cei de la Bitdefender au ales sa faca o promotie soc si aici ma refer la costul produsului ca pe criza doar asta  ne mai doare …  Pretul lui Bitdefender 2011 indifernt de varianta aleasa  este 9.95Euro pe un an de zile pentru 3 calculatoare, cu upgrade inclus la Bitdefender 2012 gratuit.

Oferta bitdefender pana pe 31 iulie 2011

Oferta bitdefender pana pe 31 iulie 2011

Deci, pentru doritori care sincer zic eu ca e un chilipir,  doar 38 de lei de ai nostri aici e oferta:

http://www.bitdefender.com/2011/hw/07/v1/au.html

Aviza amatorilor: 

Nu de multe ori s-a constatat ca odata cu promotii, super oferte sau mai stiu eu ce altceva mai gasesc baietii rai pe piata ca fiind bun, ei fac lucrul pe invers (un site fantoma cu care va pot lua datele de pe card-uri sau mai stiu eu ce conturi …etc).

Pe site la Bitdefender plata se face cu cardul care este OK atat timp cat in bara de adrese scrie http:// ….bitdefender.com/ ….., si mai exista si un certificat (chestia aia cu verde care se poate observa si in imaginea de jos in coltul din stang sus).

Bitdefender mod de plata oferta 31 iulie 2011

Bitdefender mod de plata oferta 31 iulie 2011

  1. Seba Sebykes says:

    Chiar este un chilipir :). Am dat si eu comanda pentru Total Security 2011. Licenta de la AVG 2011 deja imi expira peste vreo 2 luni.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and