Cea mai mare panorama din lume are 70G pixeli

Nu este prima panorama de acest tip, adica de dimensiuni mari, dar este una dintre cele mai mari ca si dimensiune ocupata pe un HDD.

Aceasta panorama de 70G pixeli este facuta la vecinii nostrii unguri. Daca va intrebati si unde este facut, ei bine unde alt undeva ar fi putut fi facuta decat in capitala tarii – Budapesta.

Cea mai mare panorama 360 budapesta

Cea mai mare panorama 360 budapesta

Ca si prima panorama de mari dimensiuni cel putin printre primele daca nu chiar prima (sincer nu as putea fi sigur ca este prima de mari dimensiuni) este aceasta – panorama din Praga ea avand undeva la 18G pixeli.

Una de dimensiuni totusi mari, dar ceva mai mica decat cea din Praga este cea de la Harlem. Pe aceasta o puteti admira aici, ea avand o dimensiune de doar 13G pixeli.

Atat cea de la Praga cat si cea de la Harlem sunt facute in flash ceea ce le incetineste putin viteza de afisare a pozelor, pe cand panorama de la Budapesta a fost realizata cu ajutorul lui Silverlight, avand o viteza de afisare a imaginilor net superioara, asa ca  daca o sa intrati aici pentru a vedeau-o probabil ca o sa ramaneti uimiti de cum se misca.

Daca nu aveti silverlight instalat, atunci il puteti descarca gratuit de aici.

  1. Cristy says:

    ces cu atatea reclame.. nici un link nu merge. din orice articol..:(

  2. Miliangeorge14 says:

    tre’ sa astepti 5 secunde si gata
    si pentru reclame solutia este AD-BLOCK

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and