Chrome OS se va lansa curand – poze noi cu sistem de operare

Iata ca  la aproape un an de la anuntarea ca Google isi face propriul sau sistem de operare,  ziua de lansare a lui Chrome OS sta sa bata la usa.

Avand in vedere ca acest proiect este unul destul de importanta pentru viitorul companiei Google, iata cateva poze ce ne arata cam in ce stadiu de dezvoltare se afla Chrome OS.

Logare Chrome OS

Ca mod de logare asa cum am spus si aici se va face pe baza contului de Gmail

Logare in Chrome OS

Logare in Chrome OS

Conexiune retea-wireless in Chrome OS

Ca si in Windows 7 avem popup-uri chiar la retea, cred ca s-au inspirat putin 😀

Conexiune retea wireless in Chrome OS

Conexiune retea wireless in Chrome OS

Modul stand-by in Chrome OS

Chiar nu stiu cum sa ii spun la modul cand nu faci nimic pe calculator deci l-am numit modul stand-by, care arata la fel ca si browserul ce sta la baza acestui sistem de operare – Google Chrome. Singura diferenta care ar putea fi notabila aici ar fi faptul ca tab-uri cu care Google-ul ne-a invata a fi sus, deasupra browserului, acum acestea s-ar afla undeva in partea stanga.

Chrome OS are bara de start la fel ca si Windows-ul

Ce ar mai putea fi notabil asa la o prima privire a acestor imagini ar fi si faptul ca in poza de mai sus, in coltul din dreapta jos si in poza de mai jos in coltul din dreapta sus se afla icoana de retea Wireless sau chiar LAN, ceasul si o mica fata zambitoare.

Dupa parerea mea aceasta bara as putea-o interpreta ca fiind bara de Start din Windows, avand posibilitatea sa fie mutata pe cele 4 laturi ale monitorului, deoarece asa cum se vede in cele doua imagini icoanele sunt mutate odata cu tab-urile browserului.

Bara de start din Chrome OS

Bara de start din Chrome OS

Sursa: techcrunch.com

Avand invedere ca toate sistemele de operare au nevoie de o gazda adica de parte hardware iata si cateva din marile firme ce vor preinstala Google OS pe viitoarele lor netbook-uri si notebook-uri: Acer, HP, Lenovo, Toshiba si foarte posibil si Dell.

Deci asa cum se poate observa la toamna s-ar putea sa ne trezim cu o invazie de Chrome OS si asa Google isi va creea ca si Microsoft-ul un monopol dar in acest caz unul din ce in ce mai mare.

Oricum ar fi toate acestea sper sa nu se intoarca impotriva noastra ca si in filmuletul de mai jos:

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and