Cityville detroneaza Farmville-ul

Pentru cei care nu stiu atat Cityville cat si Farmville sunt doua jocuri produse de catre cei de la Zynga si ambele se pot juca pe internet cu ajutorul contului de Facebook.

Cei drept parca Cityville m-a prins si pe mine pentru ca seamana foarte mult cu Transport Tycoon un joc pe care il jucam pe la inceputul facultatii.

Cityville - Facebook

Cityville - Facebook

Chiar daca in trecut Famville-ul era considerat cel mai popular joc de pe Facebook iata ca astazi CityVille-ul vine tare din urma depasind cu aproape jumatate de milion de utilizatori.

Ca si o mica statistica CityVille are 16.6 milioane de utilizatori zilnic in timp ce Farmville-ul are 16.1 milioane, dar detasarea fata de acesta se vede la cresterea pe care o are cu 20 de milioane de jucatori in fiecare saptamana.

Clasament aplicatii Facebook

Clasament aplicatii Facebook

Pentru mai multe informatii despre clasamentul aplicatiilor din cadrul retelei de socializare Facebook urmati acest link.

  1. lara says:

    Thanks Zynga I CANT BELIVED IT WORKED !!! NOW I HAVE GOT 940 CITYVILLE cash and 50 million CITYVILLE coins ** FOR FREE ** GET YOURS NOW AT >>> http://tinyurl.com/6hb4cr5 <<< BE QUICK – LIMITED TIME !!

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and