Concurs – Castiga un laptop cu Google Chrome OS

Daca te numeri printre cei care stau sa zicem mai mult de 8 ore pe zi pe calculator si online cautand informatii si cam toata viata ta e legata de online atunci iata cum poti sa gastigi un laptop nou nout cu noul sistem de operare Google Chrome OS special creeat pentru WEB.

Pentru a intra in concurs trebuie doar sa te inscrii cu datele tale reale la adresa de mai jos:

https://services.google.com/fb/forms/cr48advanced/

Din pacate acest concurs se adreseaza doar Americanilor care au peste 18 ani, insa daca aveti prieteni sau rude pe acolo nu cred ca ar fi rau sa incercati.

Cine stie, poate chiar veti fi alesi si veti fi printre primii care vor avea posibilitatea de a incerca noul sistem de operare Google Chrome OS pe notebook-ul de 12”.

Cr-48 Chrome Notebook

Cr-48 Chrome Notebook

Cr-48 Chrome Notebook

Ca si componente nu pot sa spun ca este unul foarte bun, dar din prezentarea de mai jos parca te incanta modul lor de Marketing promitand un notebook ce tine 8 deschis in utilizare continua si o saptamana in standby.

Pentru a va face o impresie mai buna cred ca ar fi bine sa va las sa vedeti filmuletul lor demonstrativ:

Acest concurs in care premiul este un Cr-48 Chrome Notebook tine pana in data de 11:59:59 PM PST on December 21, 2010.

  1. […] conexiune la internet ai si datele cu tine. Logarea in notebook-ul Cr-48 Chrome Notebook prezentat in articolul anterior se va face asa cum am zis si aici pe baza contului personal de […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and