Cum copiez contactele din yahoo messenger-Backup YM

backup yahoo messenger list Daca tineti la contactele voastre din lista de Yahoo messenger sau pur si simplu ati dori sa o impartiti cu un prieten, atunci poate v-ati gandit sa faceti o copie de siguranta. Pe net sunt destule site-uri care zic ca pot sa faca asta dar eu din punct de vedere al securitatii prefer sa nu imi dau parola la orice site asa ca am sa va arata cum va puteti face singuri un backup al listei de YM.                                                                                                  

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici http://address.mail.yahoo.com/?1&VPC=import_export&.rand=1536914580 (acest link o sa va redirectioneze direct la mail-ul tau pe yahoo) si dati click pe unul din butoanele din aceea pagina:

Microsoft Outlook:            Export Now

Netscape/Thunderbird:  Export Now

Yahoo! CSV:                          Export Now

vCard Single File:                Export Now

vCard, Zip of .VCF files:    Export Now

in functie de ce aveti voi nevoie sau unde ati vrea sa importati contactele mai tarziu (in YM, Outlook, Thunderbird…etc).

Eu unul intotdeauna cand mai fac acest backup al listei de Id-uri aleg varianta Yahoo! csv, deoarece acest fisier il pot deschide si edita cu Microsoft Excel, plus ca nu am nevoie decat sa il import in messenger.

  1. Pussi_marian says:

    pei si cum il import il messenger ca nu am reusit?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and