Cum scanez un site inainte de accesare

Cu ceva timp in urma va vorbisem despre cum puteti scana un fisier cu mai multi antivirusi. De aceasta data am ales sa va prezint cum ati putea scana un site intainte de a fi accesat.

Acest lucru e bine sa il faceti atunci cand primiti ca exemplu un link pe messenger si pare suspect sau orice alt site pe care nu a-ti mai intrat niciodata. In ziua de azi multe din site-urile de pe net sunt infectate cu diverse lucruri care pun in pericol computerul si datele voastre.

Avand in vedere ca nu imi place sa instalez diverse soft-uri ca sa faca un lucru atat de simplu si de aceasta data este vorba tot de un site: http://www.urlvoid.com/

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa site-ului care se doreste a fi accesat in casuta din imaginea de mai jos si dati click pe butonul Scan now, dupa care vi se va afisa un raport cu:

Clean in cazul in care site-ul este OK, Dangerous in cazul in care este infectat sau Suspected in cazul in care este suspectat de ceva anume.

Scaneaza site-uri inainte de a le accesa cu mai multi antivirusi

Scaneaza site-uri inainte de a le accesa cu mai multi antivirusi

Scanarea se realizeaza cum mai multi antivirusi, iata si lista lor:

Finjan
Google Diagnostic
hpHosts
Malware Patrol
MalwareDomainList
McAfee SiteAdvisor
McAfee Trusted Source
MyWOT
Norton SafeWeb
ParetoLogic URL Clearing House
PhishTank
SURBL
Threat Log
TrendMicro Web Reputation
URIBL
Web Security Guard
ZeuS Tracker

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and