Cum scap de reclamele si pagina Insider din Yahoo Messenger

Cum scap de reclamele din Yahoo Messenger si fereastra aia ce se deschide odata cu el numita Yahoo Insider, este intrebarea care ma macina de ceva timp.

Stiam ca exista diverse programe ce iti modifica executabilul la Yahoo messenger si astfel acele reclame pur si simplu dispar, dar avand in vedere ca acestea nu imi inspira protectie, azi m-am gandit ca ar fi o zi buna in care sa gasesc o solutie la aceasta problema, nu de alta, dar pe site la Yahoo scrie mare si raspicat ca acestea nu pot fi inlaturate …. mmm ciudat pentru ca la calculatoare orice e posibil.

De asemenea stiu ca intotdeauna intrebarile la care nu gasesc un raspuns pe moment si mi se par cele mai grele de solutionat, se dovedesc mai tarziu avand cele mai simple solutii. Nu stiu daca si voua vi sa intamplat la fel, dar eu cred ca sunt bantuit de asa ceva. Pur si simplu nu vad solutia.

Tutorial - Cum scap de reclamele si pagina Insider din Yahoo Messenger

Tutorial - Cum scap de reclamele si pagina Insider din Yahoo Messenger

Tot citind eu pe net despre reclame, pagina de Yahoo Insider si testand diverse smecherii prin registri am ajuns la acest fisier: C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\cache\urls.xml, la care am mai ajuns acu vreo 6-8 luni daca nu ma insel.

In el am gasit urmatorul url http://insider.msg.yahoo.com ce se tot repeta de multe ori si care face referire la ads (reclamele yahoo messenger), iar ideea ce mi-a venit a fost una geniala.

Am mers in C:\Windows\System32\drivers\etc\ si am editat fisierul hosts, adaugand urmatoarea linie la sfarsitul acestuia:

127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com

Dupa aceasta operatiune pur si simplu am restartat messengerul si totul a fost asa cum ma asteptam. Reclame enervante au disparut, iar fereastra aia Yahoo Insider care ma enerva la culme pentru ca trebuie sa o inchid de fiecare data pur si simplu nu s-a mai deschis.

De ce nu s-a mai deschis  … chiar nu ma intereseaza si nici nu am de gand sa imi bat capul sa inteleg.

Pentru cei care nu se descurca sau li se pare mai comod sa descarce un program de tip bat care editeaza acel fisier in locul lor, iata aici unul facut de mine: remove_yahoo_messenger_ads.bat.

Daca aveti Windows Vista sau Windows 7 atunci programelul trebuie rulat cu drepturi de administrator (dupa ce a-ti dezarhivat arhiva dati click dreapta pe remove yahoo messenger ads.bat si mergeti pe run as administrator )

Softuletul scrie la sfarsitul fisierului hosts linia de mai sus  si inchide si deshide messengerul pentru refresh. Ca si bonus la acesta veti primi si multi mess.

 1. ionika2001 says:

  am folosit softul de stergere a reclamelor
  multumesc mult
  sper sa ramina valabil si dupa aparitia unei noi versiuni

 2. Ionut says:

  Daca nu isi modifica calea de unde isi incarca reclamele, atunci sigur o sa mearga pe orice versiune ar scoate ei.

 3. Ionika2001 says:

  FOARTE EFICIENT
  MULTUMESC

 4. TutorialePc says:

  Ma bucur sa aud ca ti-a fost de folos. Apropo, pentru cei care intampina o eroare de un anumit plugin, datile close la toate, bine asta in cazul in care nu le folositi.

 5. SORYN_SB says:

  SALUTARE ! SUNT UN CUNOSCATOR ALE CALCULATOARELOR SI AM VAZUT ACEST POST LEGAT DE RECLAMELE DIN MESS. SMECHERIA ASTA E VECHE…… DAR UTILA. PROBLEMA E ALTA : DUPA CE AI FACUT CHESTIA ASTA MAI SUS, O SA OBSERVI CA NU O SA-TI MAI MEARGA ( NU TOATE ) ” AUDIBLES ”. INCEARCA SA TRIMITI O FIGURINA ( ALTA IN AFARA DE CELE DEFAULT ) SI O SA AI O SURPRIZA. APROPO….. FOLOSESC MESS V. 9.0.0.2162, PAREREA, CE MAI BUNA SI STABILA. DE LA 10 IN SUS ARATA PENIBIL PLUS CA IA MAI MULT DIM RAMI. LA CE BUN??? PTR FACEBOOK SI TWITER ???…… LOL. DACA GASESTI REZOLVAREA AUDIBLES DIM MESS…… CAUTA-MA PE SORYN_SB. HAI PA !

 6. TutorialePc says:

  Da, asa e. Nu am stat sa imi bat capul sa testez toate functiile messengerului, dar e bn de stiut iar la metoda asta nu cred ca exista vreo varianta prin care audible sa nu depinda de insider.yahoo.com

 7. Biblioteca_deleni says:

  De ce cand dau send pe un audibles ,se duce,iar in fereastra la mesnu se vede scrisul.Va rog sa imi da-ti un e-mail la urmatoarea adresa:biblioteca_deleni@yahoo:disqus .com.Daca stie cineva aceasta problema va rog sa ma informati?

 8. Anca says:

  pe mine ma dispeeeeraaaaa de-a dreptul reclamele de pe facebook..!!!! ce pot face? nu ai ac si de “cojocul” astuia??? ca m-am saturat. ti-as fi multumitoare

 9. Edward says:

  Foarte frumos, multumesc amigo :). Am intrat in acel .bat a dat o eroare iar messenger-ul si-a dat quit, am intrat iar si boom, numai e nici o reclama nici insider. Tnx.

 10. TianaS says:

  Am scapat si io de insideru stresant! Multam fain!!!

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and