Cum sterg contul de mail sau contul de yahoo messenger

Cu mult timp in urma am vrut sa imi sterg contul de email de pe yahoo si imi aduc aminte de parca ar fi fost ieri cum am stat eu vreo 2 zile sa caut, deoarece pe atunci nu existau asa multe site-uri romanesti, iar Help-ul de la yahoo nu era chiar unul care sa te ajute foarte mult, asa ca daca te-ai gandit ca nu il mai vrei atunci nimic mai simplu.

Intri la adresa: https://edit.yahoo.com/config/delete_user te loghezi cu userul si parola de la contul tau, introduci codul de verificare si apesi butonul Terminate this account.

O data apasat acest buton o sa pierdeti tot adrese de email, contul de messenger, email-urile, profilul de yahoo (daca aveti)… etc.

Dupa parerea mea eu zic sa nu il stergeti oricum parca dupa 3 sau 6 luni (nu mai stiu exact politica lor actuala) de inactivitate acesta intra in stare de conservare sa zic asa si daca veti vrea din nou sa il folositi singurul lucru care e necesar de stiut este parola, iar dupa logare acesta se va activa din nou.


Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and