Cum stiu daca un joc imi merge pe calculator

Stiu ca multi sunteti impatimiti ai jocurilor si in general preferati tocmai ce e mai nou, care de  cele mai multe ori au pretentii destul de mari de la calculatoarele voastre.

Ei bine astazi am descoperit un site care va scuteste de o mare bataie de cap. Cu ajutorul acestuia care are la baza o lista cu cele mai populare jocuri si cu ajutorul unui activx pe care v-a trebui sa il instalati, site-ul o sa faca o analiza a componentelor voastre din unitatea centrala, iar in functie de cerintele jocului va va spune daca acel joc poate fi rulat sau nu pe sistemul vostru.

Iata si lista jocurilor pe care cei de la systemrequirementslab.com o pot analiza:

Pentru a putea face aceste teste cei care folosesc Internet Explorer indiferent de varianta vor trebui sa instaleze un activx, iar daca tot am ajuns pana aici, atunci cu aceasta ocazie am ales sa fac si un mic tutorial despre cum se poate instala un activx:

Dupa ce ati intrat pe site-ul celor de la systemrequirementslab, dati click pe butonul CAN YOU RUN IT, dupa care sus o sa apara o bara galbena pe care va trebui sa faceti click dreapta, mergeti pe Run Add-on si apoi pe Run.


Dupa ce ati facut acesti simpli pasi  si v-ati ales jocul din lista, site-ul v-a analiza componentele calculatorului vostru si in functie de ele va va da un raspuns daca jocul va va merge sau nu.

Daca folositi alt browser ca exemplu Mozilla, Opera sau Chrome atunci pentru a rula testul de compatibilitate intre calculatorul vostru si jocul ales, va trebui sa instalati ultima versiune de java pe care o puteti descarca de aici.

 1. david says:

  wa esti cel mai tare ms :* dami add la id asta davidiniho
  findca am ceva probleme care nu le ai pe site.plsss;;)

 2. Codrin70 says:

  ma poti ajuta?Am leptopul in bara :Dnu imi mai merg neonul si asa am un alt monitor si il pumn pe el cum pot sa imi apara bara de jos ca nu apare apare pe leptop nu pe monitor

 3. TutorialePc says:

  Scuze daca te jignesc, dar macar incerca si tu sa vorbesti romaneste parca ne-am intelege altfel nu?

  In primul rand cum adica ai laptop ul in bara, in al doilea rand despre ce neon e vorba (daca te referi la ecranul laptop-ului ca nu mai merge atunci zi asa) si al treilea am montat un monitor la laptop pe care ai imaginea si nu iti apare bara de start nu?
  La aia sper ca te referi, nu?
  Daca te referi la aia atunci ce windows ai? xp vista sau windows 7?

  In toate variantele de mai sus pentru a muta bara de start trebuie ca monitorul legat la laptop trebuie sa fie Primary sau faci o clonare de imagini intre monitorul de la laptop si monitorul legat de laptop dar pentru asta daca mai vrei si alte detalii atunci spune-mi ce sistem de operare ai.

 4. snyker_ul says:

  te roog ajutama cu Rise And Fall civilizations At War nu imi merge pls sunt disperat dupa jocul acela dar din pacate nu imi merge plsss heeeeelp il instalezi apoi dau dublu click pe imaginea de pe desktop care mil face la instalare apoi imi srie CHECKING DISC,astept apoi imi scrie : ERROR ,failed to indentifity the disc in the drice.Insert a licensed disc

 5. snyker_ul says:

  e roog ajutama cu Rise And Fall civilizations At War nu imi merge pls sunt disperat dupa jocul acela dar din pacate nu imi merge plsss heeeeelp il instalezi apoi dau dublu click pe imaginea de pe desktop care mil face la instalare apoi imi srie CHECKING DISC,astept apoi imi scrie : ERROR ,failed to indentifity the disc in the drice.Insert a licensed disc

 6. snyker_ul says:

  e roog ajutama cu Rise And Fall civilizations At War nu imi merge pls sunt disperat dupa jocul acela dar din pacate nu imi merge plsss heeeeelp il instalezi apoi dau dublu click pe imaginea de pe desktop care mil face la instalare apoi imi srie CHECKING DISC,astept apoi imi scrie : ERROR ,failed to indentifity the disc in the drice.Insert a licensed disc

 7. TutorialePc says:

  Deci din cate vad eu, tu nu ai acel joc cumparat. Pentru orice alt lucru ilegal nu ca as vrea sa incurajez infractionalitatea informatica, dar cred ca ar trebui sa te uiti putin si in fisierul de read me (daca ai asa ceva cu toate ca mi s-ar parea anormal sa nu ai). Daca ai o imagine la vre-un CD/DVD monteaz-o folosind daemon tools.
  Mult succes.

 8. irina says:

  te rog ajutama cu o informatie.am cumparat pt baiatul meu cd cu jocul warrior ten hammers ,l-am instalatdar imi cere ceva legat de un 3d accelerator sau sa schimb rezolutia de pe desktop la 1024×768 sau adincimea de biti de culoare la 32 de biti sau daca nu sa reinstalez driver-ele.eu nu prea ma pricep ff bine la chestiile astea si te rog dami raspunzi as vrea sa fie mai pe limba mea .te rog .mersi mult!!!

 9. TutorialePc says:

  Pentru a-ti da un raspuns cat mai bun as avea si eu nevoie de cateva informatii.
  Ce sistem de operare ai si daca ai placa video instalata.

 10. Teg_skorpyon says:

  🙂 frate uni sunt praf:)) luativa videocardurile de la 512 in sus si vb 😉

 11. Teg_skorpyon says:

  fai update la placa video in cd la joc scire asa directX 9 update si fai update app(apoi)…copii cracu dak are dak intri direct dar la ora aceasta cam toate au crack:) by3:*

 12. Anicoletaalexandra says:

  am instalat arma asault 1 si imi apare error compiling pixel shader PSSpecular Alpha

 13. Anicoletaalexandra says:

  folosesc win sp sp3 cpu 3200 ram 2giga video gf8600gt 512mega

 14. TutorialePc says:

  Ai citit asta: http://forums.bistudio.com/archive/index.php/t-53123.html

  pe la sfarsit scrie ceva de genul: I fixed it by updating direct x with new feb update

 15. Blabla says:

  downloadeazal de pe google 3d accelerator , rezolutia o schimbi click dreapta pe desktop , proprietes , setting si biti tot de acolo 

 16. Dany_blondutzu97 says:

  sall cina imi spune si mie cum sa instalez ford street racing ??? va rog frumos ajutatima 

 17. Andreyllumanare says:

  la ce pc-uri bune aveti ar trebuii macar sa stiti sa faceti jocurile cum trebuie, eu stiu sa ami fac toate jocurile , dar din pacate nu am pc asa bun .
  am placa de 512 , ram 1gb , procesor 2,1 Ghz , ATI Radeon x1600 , deci nu ami merg jocurile noi ca prince of persia 4 sau 5 , asasin creed 2 si 3 , etc …….

 18. Negoitacosminionut says:

  help va ro g frumos imi spune si mie cineva cum sa instalez blood bowl de fatp lam instalat dar imi mai cere sa sparg un cao dar habar nam help!!!!!!

 19. mihairadu says:

  sau scri numele jocului pe net urmat de System requirements

 20. andrei says:

  e cel mai usor sa instalezi street racing

 21. andrei says:

  si stiu sa fac toate jocurile sa mearga

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and