Descarca Avast Home Edition 5 Download noua versiune Avast

Asa cum era de asteptat si cum mai toti antivirusi au scos cate o noua versiune in ultima perioada, iata ca si Avastul a ajuns la maturitate cu noua versiune Avast Home Edition 5.

In primul rand cred ca cele mai indicate doua lucruri la un antivirus raman rata de detectie si memoria pe care o ocupa acest prin rularea sa in modul real-time scan, iar aici ma refer la cat de mult acesta ingreuneaza sistemul de operare in cazul computerelor destinate celor de acasa.

Cum vechea versiune de Avast 4.8 nu necesita foarte multe resurse si nu ingreuna aproape deloc sistemul de operare iata ca si noua versiune Avast Home Edition 5 inca isi mentine acest obicei. Pe langa modulele standar pe care acesta le avea in vesiunile anterioare, echipa avast sa gandit sa aduca ceva imbunatatiri la detectia de programe nedorite pe computerele noastre.

Descarca avast home edition 5

Cerinte de sistem Free Avast Home Edition 5:

Din punctul de vedere al resurselor minime pe care Avast Home Edition 5 le cere chiar sunt sub limita inferioara a multor calculatoare:

Processor: Pentium 3, 128 MB RAM, 100 MB of free hard disk space

Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64 bit)

Ce aduce nou Free Avast Home Edition 5:

Protectie rootkit real-time

Cum  din ce in ce mai multi virusi apeleaza la rootkit-uri pentru a-si masca prezenta acestora in sistem Avast Home Edition 5 vine cu o imbunatatire destul de mare in acesta privinta scanand in timp real toate driverele prezente in kernel-ul sistemului de operare.

Imbunatatire mod heuristic

Acesta a fost rescris in intregime pentru a spori detectia fisierelor periculoase atat fisiere executabile cat si script-uri malware la care antivirusul inca nu are definitii standard.

Detectie virus avast home edition 5

Detectie virus avast home edition 5

avast! Intelligent Scanner
Ce inseamna acest lucru? Ei bine acum avast poate sa isi faca o lista alba a fisierelor pe care acesta le-a scanat si pe care nu le va mai scana doar daca acestea nu s-au schimbat intre timp. Acest lucru dupa parerea lor va aduce o reducere a timpului de scanare cu pana la 80%.
Behavior Shield
Reprezinta un modul de monitorizare al calculatorului destul de complex prin faptul ca acesta este baza pe senzorii de monitorizare ai activitatii pe care computerul il are intr-o retea, fisierele si cheie de registri accesate in diferite moduri suspicioase. In urma acestor analize Avast 5 raporteaza si blocheaza orice activitate ce pune in pericol sistemul in cauza.
Silent/Gaming Mode
Ca si Bitdefender sau alti antivirusi iata ca si Avast a implementat aceasta functie permitand celor care se dau in vand dupa jocuri sa puna antivirusul in modul silention sau de joc.
Optimizarea procesorului
Cum mai toti incepem sa avem calculatoare dotate cu procesoare multi-core iata ca din cate stiu eu pana acum Avast 5 este primul antivirus care stie sa imparta fisierele de dimensiuni mari intre nucleele procesorului, astfel ajutand din nou viteza de scanare sa creasca si sa micsoreze fortarea unui nucleu mai mult decat celelalte.
avast! iTrack
Chiar daca nu este ceva super tare sau care sa ajute destul de mult utilizatorul, iata ca avast vine in intampinarea acestora cu un grafic al scanarii in timp real.

Download Free Avast Home Edition 5

  1. […] protectie era destul de mic (12 din 41) insa acum a ajuns la 51.22% din (21 din 41). Versiunea Avast Home Edition 5 prezentata intr-un articol anterior are deja o definite pentru acest exploit si este gata sa sara […]

  2. VITALIE says:

    key pana in 2038 W6754380R9978A0910-4TZ59467 PENTRU AVAST 7, ULTIMA VERSIUNE. SE REACTUALIZEAZA AUTOMAT.MERGE SUPER FAIN!

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and