Download Windows 7 gratuit

Intradevar, titlul suna putin cam promitator, dar avand in vedere ca oferta celor de la Microsoft in care ei oferta o licenta de Windows 7 timp de 90 de zile total gratuit spre evaluare, eu zic ca se potriveste.

Pentru cei care inca nu au testat acest minunat sistem de operare, se pare ca Microsoft-ul va furniza aceasta facilitate si in anul ce asteapta sa vina.

Timp de aproape un an am tot testat Windows 7 cu tot felul de programe si jocuri si sincer nu am fost dezamagit. Nu as putea spune ca toate programele merg ca poate unele chiar nu merg (anumite versiuni ale unor programe – aici as putea aminti paragon o versiune cei drept ceva mai veche) , dar eu unul cu 99.99% din programele testate nu am avut probleme de compatibilitate sau mai stiu eu ce altceva.

Singura problema pe care un utilizator o poate intampina in rularea de programe mai vechi ar fi ca acestea nu pot rula in Windows 7 decat in modul de compatibilitate cu Xp Sp3 si unele doar cu drepturi de administrator, dar acest lucru se poate rezolva relativ usor chiar si pentru un incepator.

Daca prin aceste cateva randuri v-am convins totusi macar sa incercati acest sistem de operare iata de unde a-ti putea descarca in mod gratuit Windows 7 versiunea Enterprise.

Download Windows 7 Enterprise gratuit

 1. Asculta Whisper says:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. Kox Spray says:

  Nu il pot downloada .? de ce >

 3. Cristi says:

  dc nu pot sal descarc?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and