FaceBook implementeaza serviciul de social email

Nu cred ca asta e titlul perfect pentru un articol de genul asta, dar trecand peste aspectul asta, nu pot sa va anunt decatca de la un zvon ce se afla in lumea virtuala – cum ca Facebook o sa scoata un serviciu de email tinde sa devinda in cel mai scrut timp realitate.

Din cate am observat in filmuletul de mai jos, cei de la FaceBook nu vor sa revolutioneze email-ul si nici nu vor sa doboare vreun serviciu de email gen Yahoo sau Googl, cum se speculeaza in online la ora actuala.

Tot ce are legatura cu implementarea asa zisului servicu de social email , vrea doar sa aduca o imbunatatire a serviciului existent in site-ul www.facebook.com. Din punctul meu de vedere este doar un produs vechi cu o haina noua.

Pe viitor intr-adevar acest lucru ar putea fi chiar un lucru deosebit de grav pentru utilizatorii de Yahoo messenger sau Gmail, dar asta nu datorita bunei comunicari ce se poate realiza prin acest serviciu, ci conform statisticilor, Facebook-ul are jumatate de miliard de conturi active in prezent. O suma de clienti foarte mare ce depaseste orice serviciu actual, chiar si Google.

Pentru ca totusi sa va faceti o idee mult mai buna despre email-ul din Facebook cred ca este timpul sa va las sa vizionati filmuletul de mai jos:

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and