Filmul 2012 merita vazut in cinematograf – 2012 cam e super nasol

Asa cum va ziceam cu ceva timp in urma pe 13 noiembrie 2009 s-a lansat Filmul 2012 Doomsday si nici nu au trecut 2 zile ca deja a aparut si pe torrente chiar pe cele romanesti.

Sincer eu unul l-am vazut dar nu se compara cu ceea ce poti sa vezi in cinematograf avand in vedere ca este filmat cu camera video. Daca o sa il luati de pe torrente sigur o sa pierdeti ceea ce e mai esential la orice film “SF”, efectele speciale care in filmele trase cu camera video din cinematograf nu se vad foarte bine.

Pacat ca l-a mine in oras nu a aparut, dar daca o sa apara sigur am sa ma duc, este un film de exceptie pe care nu vreau sa il pierd sau sa astept sa apara pe TV si apoi cat sa fie un bilet.

Pentru cei care totusi ar dori sa isi faca o idee despre filmul 2012 puteti sa trageti un ochi aici: http://stagevu.com/video/aujldzxbqskh

Filmul 2012 se poate viziona direct in browser fara download, dar trebuie sa aveti DivX Web Player pentru Windows sau Mac instalat pentru a putea rula. Claritatea nu este una de exceptie dar oricum este putin mai buna decat pe unele torrente.

Daca tot nu v-am convins sa mergeti sa il vizionati in cinematografe atunci poate claritatea foarte proasta poate o sa va impinga sa o faceti, asa ca pentru a descarca 2012 cam xvid accesati urmatoarele site-uri: isohunt.com sau thepiratebay.org. Aceste website-uri sunt de torrente si pentru a descarca materiale va trebui sa instalati unul din soft-urile: utorrent, azureus, bitlord, etc.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and