Google Chrome 8 o noua versiune stabila

Cred ca pe parcursul timpului cei care m-au urmarit au vazut ca in general scriu exact despre ce merita scris si avand in vedere ca aproape toate lucrurile de la google sunt mai mult decat suficiente pentru task-urile mele din online am zis sa adaug si eu cate randuri despre noua versiune de Google Chrome.

Cum ziceam cu ceva timp in urma nu prea poti sa tii pasul cu anuntatul stirilor despre produsele google ca deja apar alte noi versiuni sau chiar noi produse.

Astazi am sa ma rezum totusi la browserul pe care il indragesc inca de pe la versiunea 1 sau 2 chiar nu mai stiu asta.

Probabil stiti ca in Google Chrome vizualizarea PDF-urilor era o sarcina destul de laborioasa pentru unii, adica mai intai trebuia descarcat si apoi iti trebuia un soft ce putea sa citeasca pdf-uri.

Ei bine in Google Chrome versiunea 8 acest lucru a fost depasit si acesta dispune de un asa zis cititor de PDF-uri. Cel mai surprinzator lucru este acela ca in aceasta versiune 8.0.552.215 pdf-ruile nu numai ca se deschis direct in browser, dar se deschid securitat intr-un sandbox.

Google Chrome 8.0.552.215

Google Chrome 8.0.552.215

Acest lucru nu permite persoanelor rau intentionate nici macar sa incerce sa infecteze computerul utilizatorului printr-un fisier de tip PDF.

O alta noutate pe care o aduce aceasta versiune ar fi una experimentala si anume un meniu sa ii zicem ascuns pentru utilizatorul casnic in care acesta daca stie de el poate sa aiba acces la anumite functii suplimentare si anume:

 • posibilitatea transformarii ferestrei cu setari intr-un tab
 • posibilitatea de mutare a tab-urilor in lateral
 • posibilitatea de a dezactiva extensiile vechi si nefolosite
 • cautare instanta
 • protectie cross-site scripting – XSS
 • posibilitatea folosirii procesorului grafic
 • Ca sa puteti ajunge la acest meniu trebuie sa tastati in bara de adrese: about:flags , dar aveti grija ce schimbari faceti -browserul vostru poate devenii instabil.

  Pentru cei care inca nu au trecut la acest minunat browser iata mai jos link-urile de descarcare:

  – Windows 7, Vista si Windows XP – Download Google Chrome 8

  – Mac – Download Google Chrome 8

  1. Georgel says:

   merge superb bine ms 

  Lasa un comentariu

  Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and