Google Docs sau GDrive va suporta fisiere de 250Mb

Cu ceva timp in urma va relatam cate ceva de Google Docs si functia export a fisierelor din mediul de stocare online. Ei bine asta si pare ca cei de la Google s-au razgandit in privinta dimensiunilor si extensiilor fisierelor ce pot fi uploadate .

Nu peste mult timp Google Docs va suporta orice tip de fisier, inclusiv arhive cu o dimensiune de pana la 250Mb – de 10 ori mai mult decat un mail ce poate fi trimis prin Gmail si un spatiu gratuit de 1Gb.

Pentru cei care chiar isi doresc sa isi faca un backup online al fisierele de pe calculatorul personal si vor depasi aceasta limita gratuita de 1Gb Google percepe o taxa de achizitie de 25 de centi pe 1Gb, dar cum romanul este inventiv cred ca numarul conturilor de Gmail va creste destul de mult, asta in cazul in care Micorsoft-ul nu se va gandi sa vina cu o contra oferta sau macar cu una asemanatoare in care sa suporte si ei marea majoritate a extensiilor si sa mareasca dimensiunea fisierelor ce pot fi uplodate.

Backup-ul se poate face destul de usor utilizand programulĀ GMail Drive ce emuleaza o partitie virtuala in My Computer si poate fi descarcat de pe Softpedia:

http://www.softpedia.com/progDownload/GMail-Drive-shell-extension-Download-15944.html

  1. Cristy says:

    Si Microsoft are asa ceva.
    Skydrive. pana la 25 Giga šŸ™‚

  2. TutorialePc says:

    Asa e cristi insa articolul e putin cam vechi si Microsoft-ul nu a putut sa stea cu mainile in san si sa nu copieze si el.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and