Google in continua schimbare Priority Inbox si Google Translate

Stim cu totii ca Google este unul dintre cel mai accesat website de pe Internet si de acea cei care lucreaza la acesta incearca din din ce in ce mai mult sa stea acolo in top. Cred ca intrebarea DE CE? nu isi are rostul aici.

Pentru cei care folosesc Gmail si Google Translate care dupa parerea mea sunt doua servicii incredibil de bune faca de invechitul Yahoo, acestia s-au gandit la o noua facilitatea si anume Priority Inbox.

Ei bine aceasta noua facilitate face ca tot ce inseamna cu adevarat email important sa stea deasupra celorlalte, un fel de licitatii ai email-urilor.

Cateva din aceste criterii ar fi: numarul de mesaje citit de la o respectiva adresa de email, daca aceea casuta de email a primit sau nu replay-uri sau pur si simplu mesajele pe care le-ai marcat tu ca fiind importante.

Iata mai jos si un filmulte ce va va face sa intelegeti mult mai bine acest concept, chair daca el nu este unul fenomenal, fiind doar o facilitate ce poate prezenta o importanta mai speciala si prin spammeri o sa intampine o greutate mult mai mare in a-si atinge scopurile.

Daca tot am vorbit de Google Mail se pare ca si Google Translate a suferit o oarecare modificare. Ca si concept pot spune ca Google Translate e nemaipomenit, chiar daca in traduceri o mai da in bara cand vine vorba de limba romana, dar asa cum este aratat si in filmuletul de mai jos inca nu au fost traduse suficiente fraze, carti sau reviste incat “motorul” de traducere sa isi poata da seama de toate  regulile limbii romane.

Si daca tot sunt aici la acest articol despre Google, cred ca ar trebui sa mai stiti si faptul ca din Gmail se poate face o videoconferinta cu o persoana doar prin simpla accesare a contului de email. Pentru a beneficia de aceasta facilitate in Internet explorer va trebui sa instalati un activix, iar in Google Chorme  un plugin.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and