Google motor de cautare a torrentelor

Cu toti presupun ca stiti faptul ca Google este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata motoarelor de cautare. Chiar daca el este relativ tanar, ajungand din punct de vedere biologic la varsta pubertatii, (doar 14 anisori) el s-a dovedit un adversar excceptional, cu care in prezent doar cateva site-uri se poat intrece.

In trecut, lupta acerba era data de Microsoft, Yahoo si Google insa acum din cate se pare “razboiul”  s-a mutat intre Google si Facebook, acesta din urma chiar depasind-ul in unele tari la numarul de vizualizari respectiv accesari. Oricum ar fi cred ca ar trebui totusi sa revin la subiectul acestui articol.

Cum spuneam, Google fiind cel mai popular motor de cautare era de asteptat ca acesta intr-o zi sa includa in rezultatele sale si alte tipuri de fisiere, nu numai cele cu care am fost obisnuiti de ani buni gen doc, excel, pdf sau imagini. Unul dintre aceste tipuri de fisiere pe care Google-ul le poate returna este si .torrent.

Iata ce trebuie sa  faceti pentru ca google-ul sa va returneze doar fisiere de tip torrent:

  • tastati in google urmatoarea expresie:    numele fisierului pe care il cauti filetype:torrent
  • ca exemplu: vlad tepes filetype:torrent

La fel se poate proceda si pentru orice alt tip de fisiere suportat de google, numai ca in locul cuvantului torrent acesta va trebui inlocuit cu extensia fisierului dorit.

  1. Hjh says:

    ft util,mii de thancsuri:D

  2. Seby says:

    Util. Pacat trackerele romanesti nu prea returneaza multe rezultate .. ma refer la astea mai mari gen filelist.ro

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and