Google Street View acum si in Romania

Chiar daca stirea are vechime de cateva zile, cred ca as putea comenta si eu cate ceva despre acest serviciu de la Google si anume Google Street View.

Ce este acest serviciu?

In primul rand Google Street View cum probabil multi dintre voi stiti este acel serviciu ce ne da noua internautilor posibilitatea de a vedea Imagini la nivel de strada.

Din pacate chiar daca acest serviciu vine sa intampine si Romanii el nu este unu de o foarte buna calitate. De ce spun asta? Pentru faptul ca inca la noi in Romania, Google Street View nu acopera decat cateva judete si arterele principale (sa nu le zic strazi  sau drumuri europene ca le-as ridica in slavi) intre judete.

Google Street View arie de acoperire

Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Oradea, Arad, statiunile de pe Valea Prahovei si pe litoralul Marii Negre, avand o suprafata totala acoperita de 6000 de Km.

Din punctul de vedere al calitatii nu am ce reprosa. Intotdeauna la acest capitol a fost inaintea tuturor, aplicatiile lor se misca mult mai repede in comparatie cu ale altora.

Ca suprafata acoperita tind sa cred ca cei de la Norc au facut o treaba mult mai buna, insa calitatea la ei este mai slaba. Cei drept ei sunt la inceput si au incercat sa se impuna fara succes prin publicitatea pe care firmele si-o puteau posta in cadrul serviciului lor de Imagini Stradale sauStreet View.

Google Street View – Mod de utilizare

Cei drept prima data nu m-am prins cum se foloseste si am intrat si eu ca tot omu pe maps.google.com.Tot incercat sa intru pe Google Street View Romania din greseala am observat un omulet galben de care daca tragi harta se va albastrii in zona pe unde masina de la Google Street a trecut. Ii dai drumul la omulet si cam asta e tot, dupa care incepi sa te plimbi pe strada in care omuletul tau a picat.

Google Street View Romania

Google Street View Romania

Pe un help mai detaliat in folosirea lui Google Street View accesati urmatoarea adresa:

http://maps.google.ro/intl/ro_ro/help/maps/streetview/using-street-view.html#business

Pentru cei care totusi prefera mediul offline sa zic asa pot viziona Google Street Romania si cu ajutorul softului Google Earth 6.

Download Google Earth 6 cu Street View si Tree View.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and