Google TV – televiziune online un nou serviciu marca Google

Google TV - Televiziune online de la Google

In cautare de noi si noi oportunitati de afaceri Google tinde sa acapareze si mediu offline care de data aceasta este cel mai raspandit instrument de manipulare – televiziunii.

Probabil ca nimeni de la Google nu vrea in momentul de fata sa manipuleze nimic, dar avand in vedere ca odata cu cresterea retelei de computere si a vitezei de incarcare – descarcare  de pe internet, televiziunea reprezinta viitorul pas in care gigantul Google isi poate introduce publicitatea si de pe care poate sa castige mai multi bani, cu alte cuvinte este o piata virgina in care Google de abia asteapta sa puna mana.

Intr-adevar Google tinde sa creeze un adevarat monopolul al publicitatii online, dar unul benefic, deoarece multi pot beneficia de pe urma acestuia, creand adevarate afaceri cu ajutorul adsens-ului.

Ce este Google Tv

O data cu dezvoltarea tot mai acerba a procesoarelor si introduceri lor in diferite aparate electronice, televizorul viitorului va fi unul inteligent, putand sa se conecteze la internet, de unde mai apoi sa extraga pentru noi exact informatia care ne-ar interesa.

O idee geniala as putea spune pentru cei dependenti de televizor, insa pentru mine aceasta nu este nimic special, doar un alt calculator ce are un ecran mult mai mare.

Cred ca am vorbit destul despre Google, iar acum cel mai bine ar fi sa va las sa vizionati urmatorul videoclip in care este prezentat Google TV asa cum se doreste a fi el pe viitor:

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and