Hi5 scan – cum vezi profilele prietenilor pe Hi5

In ultima perioada am vazut ca din ce in ce mai multi cauta detector sau scanner de profile pe Hi5. Ei bine detectarea unui persoane daca are sau nu cont pe Hi5 e destul de simpla.

Daca stii adresa de email a unei persoane si vrei sa vezi daca aceasta are cont pe Hi5 folosind acel email, atunci nu trebuie sa faci altceva decat sa intri pe http://www.hi5.com, in casuta de search introduci  adresa de email , apesi Enter si gata ai aflat daca are sau nu cont pe Hi5.

Daca nu esti sigur ce adresa de email are persoana respectiva, dar o ai in lista ta de messenger atunci va trebui sa o afli dand click dreapta pe userul ei lista ta si mergi la “Contact Details“, undeva jos in noua fereastra ai “Email adress“, copiaz-o de acolo si introdu-o in search pe Hi5.

Toate detectoarele de profile Hi5 care vor sa faca acest lucru exact de aceasta metoda se folosesc, asa ca e mult mai usor sa aflati un profil de Hi5 decat sa stati sa cautati pe net tot felul de detectoare care cine stie ce mai ofera posibil unele dintre ele chiar virusi sau spyware.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and