Instalare Google Chrome cu extensii

De ceva vreme mi-am tot batut capul cum sa fac sa am Google Chrome cu extensii si intr-un final am gasit. Cred ca unii dintre voi ati facut la fel ca mine nu? Ei bine iata cum ati putea sa aveti si voi un browser mult rapid decat multe altele si in acelasi timp sa beneficiati si de unele extensii, cei drept nu chiar atat de multe momentan ca cele de la FireFox.

Pe versiunea de Google Chrome care este disponibila direct pe site-ul oficial sau versiunile Beta, extensiile nu merg asa ca nu va mai chinuiti cum am facut eu si urmatii toti pasii de aici.

Daca ati intampinat problema in Google Chrome cum ca “Extensions are not enable” sau xn--enable-extensions-802j, atunci pentru a beneficia de aceste extensii in primul rand trebuie sa instalati Google Chrome versiunea developer.

Dupa ce ati instalat aceasta versiune inchideti browserul si dati click dreapta pe icoana de pe Desktop (daca nu aveti una creeati-o cu click dreapta din meniul de start pe icoana de la Google Chrome –> Send to –> Desktop) si Propierties.

Google Chrome propierties

Google Chrome propierties

Mergeti pe Shortcuts si in  campul Target la sfarsit adaugati urmatorul text: –enable-extensions

Aveti grija liniutele din fata lui enable reprezinta semnul minus si sunt 2 la numar si intre cele doua liniute si chrome.exe se pune spatiu la fel ca in poza de mai jos.

Google Chrome extensions target

Google Chrome extensions target

Dupa ce ati facut acest lucru veti putea instala extensii pe browserul Chrome. Acestea se pot instala de aici.

  1. Bogdan says:

    Chrome plus este mai bun decat Chrome de la mama lui…poate mai bun chiar si decat Firefox.

  2. Ionut says:

    Sincer nu stiam de el dar avand in vedere ca la baza are tot Google Chrome ei nu au venit in plus decat cu cateva chestii (extensiile, IE tab si niste optiuni pe care nu am ajuns inca sa le studiez indeajuns)

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and