Internet de 10 ori mai rapid cu Google Chrome frame

Stiu ca multi dintre voi ati incercat destul de multe programe pentru a face Internet-ul sa se miste mai repde si aici nu ma refer la viteza de download, ei bine marti a fost lansat un nou motor java de la Google ce face conform testelor celor de la Computerworld ca Internet Explorer sa se miste de aproape 10 ori mai repede.

Singurul inconvenient ar fi acela ca Internet Explorer-ul nu stie implicit sa foloseasca acest plugin chiar daca a fost instalat, ci trebuie introdus in fata fiecarei adrese de internet urmatoarea expresie:  cf:   (ex:        cf:https://www.tutorialepc.ro     ).

Sincer eu unul am facut un mic test pe acest site si nu prea se simte diferenta, dar pe site-uri mult mai incarcate gen microsoft.com e diferenta de la cer la pamanat si anume:

pe              http://www.microsoft.com site-ul s-a incarcat complet cu poze flash-uri etc…. cam in 10 secunde sa zic asa

insa pe    cf:http://www.microsoft.com site-ul s-a incarcat sa zic cam in 2-3 secunde numarate de mine + – ceva

Deci in principiu daca nu va incomodeaza aceasta chestie puteti sa instalati acest plugin de aici sau mai bine folositi Google Chrome ce are deja integrat acest motor java si sincer se misca mult mai repede decat vechiul si imbatranitul Internet Explorer chiar daca e 8 si arata mai pompos mie unul imi place simplu si sa se miste repede.


Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and