Jailbreaking este folosit la raspandire de malware pe PC-uri

Cei care ma citesc cat de cat zilnic stiu ca aici am vorbit de cum iPhone-ul a fost spart complet si cum se poate realiza spargerea acestuia in deplina siguranta si fara prea mare bataie de cap.

Asa cum imi place mie sa le spun, baietii rai nu au stat nici de data aceasta prea mult pe ganduri, iar ca orice lucru nou trebuie exploatat la maxim. Astfel au inceput curgamesajele de timp spam in care utilizatorului ii este adus la cunostinta un nou mod de deblocare a telefoanelor iPhone.

Jailbreaking folosit la raspandire de malware prin spam

Jailbreaking folosit la raspandire de malware prin spam

Jailbreaking-ul este un mode deblocare a telefoanelor iPhone acesta intrand in legalitate pe data de 26.07.2010. Cu alte cuvinte utilizatori pot sa deblocheze telefoanele iPhone fara nici un fel de probleme legale, insa trebuie sa fie atenti ce aplicatii instaleaza.

Dupa accesarea linkului din email, descarcarea unui fisier executabil si rularea acestuia, calculatorul utilizatorul va fi infectat cu Trojan.Generic.3010833.

Trojan.Generic.3010833

Trojan.Generic.3010833

Acest fisier de tip trojan are capabilitati de keylogger, inregistrand tot ce se introduce de la tastatura, dupa care informatia este trimisa catre o adresa de email.

Ca si metoda de protectie verificati de 2 ori inainte de a descarca ceva de pe internet, asta nemaipunandu-se la socoteala si instalarea acelui program atata timp cat nu vine din partea unei surse de incredere.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and