KeyScrambler – anti-keylogger perfect

KeyScrambler este un plugin ce se instaleaza in browser si confera utilizatorului protectie maxima impotriva programelor de tip keylogger. Acesta cripteaza tot ce se introduce de la tastatura inainte ca un keylogger sa preia informatia dar doar pentru Internet Explorer, Mozila Firefox si Flock.

Criptarea datelor se face la nivelul driver-ului tastaturii si decriptarea are loc in momentul in care informatia ajunge in browser, astfel protectia conturilor si parolelor voastre in KeyScrambler Personal va fi posibila doar in browserele amintite.

Pentru protectia in alte browsere ca de exemplu Google Chrome, Opera, etc este nevoie de varianta KeyScrambler Professional avand un pret de 29.99$, iar daca doriti o protectie a intregului calculator si aici ma refer la Microsoft Office, Yahoo Messenger, logarea in calculator, etc, atunci varianta KeyScrambler Premium va sta la dispozitie care din pacate are un pret destul de mare 44.99$.

KeyScrambler Personal ma uimit prin faptul ca indiferent daca computer-ul vostru este sau nu infectat cu un keylogger acesta ofera in continuare protectie, numai sa speram ca autorii programelor de tip keylogger nu vor integra optiune in ele de a inlatura acest mic pluggin.

Pentru a descarca versiunea gratuita: KeyScrambler Personal – certificat Softpedia accesati link-ul de mai jos:

http://www.qfxsoftware.com/download/KeyScrambler_Setup.exe

sau mergeti la ei pe site-ul  Oficial: http://www.qfxsoftware.com

Pentru a va faceti o idee despre cum lucreaza urmariti videoclipul de mai jos:

Daca  insa doriti totusi o protectie mai extinsa pe care nu vreti sa dati banii asa cum am explicat aici exista varianta folosiri tastaturii virtuale care este intr-adevar putin cam incomoda dar macar e gratuita.


Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and