Lifehacker si Gizmodo au fost sparte de Hackeri

Odata cu trecea tuturor activitatilor in online, cred ca ar trebui sa ne obisnuim cu acest gen de stiri. Cum nimic in lumea asta cel putin in materie de IT nu este imposibil, iata ca site-urile Lifehacker, Gizmodo si Kotaku membre ale grupului Gawker Media au fost sparte din nou de aceeasi grupare din decembrie 2010. Pe atunci cifra conturilor compromise si postate pe internet a fost de aproximativ de 1.2 milioane .

La fel ca si atunci, insa intr-o mai mica masura aproximativ 3000 de conturile ale utilizatorilor care foloseau parole usoare precum password, qwerty,s.a.m.d., au fost postate pe site-ul pastebin.com.

Ca o metoda de precautie pentru cei care stiti ca aveti un cont pe unul din site-urile amintite mai sus, ar fi schimbarea imediata a parolei si cu atat mai multi schimbarea parolei la email cu care v-ati inscris dar asta numai in cazul in care parolele coincid.

Pana la aceasta ora pe nici unul din siteurile amintite nu a aparut vreo informatie legata de acest incident, insa cum ar fi de asteptat cred ca cei resposabili cu securitatea in cadrul website-urilor Lifehacker Gizmodo si Kotaku lucreaza pentru micsorarea impactului adus de hackeri.

Mai multe informatii despre acest eveniment au fost postate de catre Hackeri pe Pastebin.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and