Ninite – instalare automata de software si utilitare

Stiu ca multi dintre voi sunteti de moda veche si aici nu ma refer la haine sau la orice altceva inafara de calculatoare. Presupun ca inca mai aveti pe stick-uri cd-uri sau dvd-uri destul de multe utilitare pe care le instalati pe rand si de fiecare data dupa ce faceti un format la calculator.

Ei bine http://ninite.com/ va poate aduce un pic de usurinta in instalarea celor mai uzuale utilitare si software si asta doar prin simpla accesare a site-ului, bifarea soft-urilor pe care le doriti, downlodarea unui kit ce contine selectia voastra si rularea acestui kit.

El este destul de mic avand undeva pana in 200Kb continand doar instructiunile de download ale soft-urilor selectate si de asemenea modul de instalare al acestora. Toate programle care se vor instala cu ajutorul lui Ninite si isi vor instala alte bazaconii precum toolbaruri, nu iti vor schimba Home page-ul la browser sau mai stiu eu ce alte porcarii.

Ninite iti ofera pur si simplu o instalare multipla a mai multor programe odata si fara prea multa bataie de cap avand in vedere ca toate soft-urile instalate sunt updatate la zi (ultimele variante). Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va beti cafeau sau sa asteptati pana acesta termina ce i-ati dat sa instaleze.

  1. Alinusy says:

    Foarte tare , dar Siteul ninite de unde colecteaza programele Updatate ?

    Tu folosesti site-ul respectiv ? Intreb ca sa stiu si eu de unde colecteaza programele respective updatate la ultima versiune sa nu fie cumva piratate ( Sorry nu incurajez pirateria 😀 ) , sa nu fie virusate sau mai stiu eu alte porcarii/virusi

  2. Ionut says:

    Eu folosesc acel site si nu exista nici o problema in legatura cu virusi si alte chestii. La orice versiune de soft-uri pe care le vezi acolo exista offline installere. Ei nu fac altceva decat sa imparta ultimele versiuni in asa fel incat utilizatorul sa fie up to date.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and