O intrebare pentru toti cei care citesc acest blog

De ce mare majoritate a voastra care intrati pe acest blog inca mai folositi Windows Xp si nu Windows 7, iar pentru cei care folosesc deja Windows Vista de ce ati ramas la el si nu ati facut upgrade?

Pentru cei care aveti cel mult 512Mb de RAM si un procesor single core se intelege si tot astea sunt componentele care te trag in jos cand e vorba de upgrade la noul sistem de operare de la Micro$oft .

 1. BGD says:

  Pai eu am 2 GB ram, procesor intel pentium dual core 4, hadd 320 gb, eu ramin la xp finca e mai sail de cit vista sau 7, vista si 7 consuma resurse multe pentru ca au niste porcari pe care eu nici nu le folosesc, si e naspa 7 fiinca are niste secvici (foarte multe, mai multe de cit la vista) inutile pentru mine….

 2. vali says:

  w7 il pun pe usb deocamdata si am sistem de operare ubuntu 10.04 ,si ii sunt fan ,darrr citesc si invat pentru a sti sa fac banii de la prostiiii ,ce dau 50 ron pe ora sa le scriu windosu :))

 3. Ionut says:

  @vali
  Chiar daca nu imi place mie sa tin morala la cineva nu cred ca e bine sau frumos sa le spui prosti, cred ca cea mai buna denumire ar fi nedocumentati sau oameni care nu au timp de asa ceva.

 4. djcata says:

  Pentru BGD : pentru Windows 7 iti ajung 2GB de RAM

 5. madalyn1997 says:

  Eu nu incadrez in niste chestii: am 1GB RAM procesor intel celeron si cam atat in rest imi place WIND7 pt efectele vizuale:transparenta ferestrelor etc. ps Daca voi “da de bani” imi voi lua un leptop mai performant si wind7 cu utorrent 😉

 6. BGD says:

  Pai finca este mai stabil, nu are asa multe programele inutile pentru romini si xp e cel mai usor de crakuit!

 7. TutorialePc says:

  La partea cu stabilul, iti zic eu Windows 7 e net superior si mult mai usor de manevrat cand vine vorba de back-up cu programe default (system restore sau chiar back-up la toata partitia).
  De asemenea sa nu mai spun ca e mult mai sigur din punctul de vedere al virusilor, atata timp cat nu umblii la setarile de baza (ex: dezactivare UAC).

 8. Emanu says:

  eu am Windows XP cu licenta si Windows7 nu!
  si daca-mi merge f bine ce rost are sa dau alti bani pe altul?

 9. mitsu says:

  cand nu ai un pc destul de performant nu iti permita sa ii face acel numit “upgrade” de care zici tu 😛

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and