Office 2010 beta a fost lansat oficial

Lansare Office 2010 beta

De ceva timp circula zvonuri pe internet  si cei de la Microsoft au confirmat oficial ca urmatoarea versiune a suitei Office va fi lansata in versiunea beta in luna noiembrie 2009.Si asa sa si intamplat doar ca la inceput a fost lansata doar pentru cei cu MSDN subscriptions .

Deoarece am folosit Office 2007 (si uneori ma intreb cum oare ma puteam descurca in Office 2003) care mi se pare ca a fost o adevarata revolutie in domeniu ,am asteptat cu nerabdare versiunea 2010.Aceasta (2010) am inceput sa o folosesc de la varianta Technical Preview.

Am tot cautat varianta finala beta si cei de la Microsoft nu mai aveau de gand sa o lanseze.Exista tot felul de tornte pe internet doar ca mi-am zis ca as putea sa mai astept putin  si sa iau varianta oficiala.

Si uite ca aceasta a fost lansata si pentru publicul larg la adresahttp://officebeta.microsoft.com/en-us/. Am downloadat-o si am instalat-o. Pot sa va spun ca daca Office mi-a placut ,Office 2010 mi se pare fantastic.

Au adus interfata in ton cu Windows 7 ,au adaugat functionalitati ,au facut un super Office ,si cred ca nu are concurenta la ora actuala (poate doar de la Microsoft Office pentru Mac).Si in plus are si versiune pe 64 de biti (pe care o si folosesc).

Folositi-o cu incredere si spuneti-mi voi daca nu e super.Intotdeauna e loc de mai bine dar oricum nivelul la care a ajuns Office 2010 e departe de orice alta suita.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and