Panda Cloud Antivirus s-a lansat oficial si gratuit

Panda Antivirus a iesit pe piata zilele acestea cu un nou antivirus care se pare ca doreste sa foloseasca puterea internetului pentru scanare impotriva fisierelor malitioase, astfel producatorii promit updatarea fiecarui calculator ce se afla in internet la nu mai putin de 6 minute de la detectarea vre unui nou cod malitios detectat in “nor”.

Acest antivirus este unul hibrid avand doua componente: una stocata in calculatorul utilizatorului si una aflata pe serverele celor de la Panda si este total compatibil cu noul sistem de operare de la Micorsoft – Windows 7.

Descarca gratuit Panda Cloud Antivirus  final de aici: http://www.cloudantivirus.com/en/

Video Panda Cloud Antivirus

Filmuletul de prezentare al noului antivirus

Sincer nu am apucat sa il testez deocamdata, dar daca voi l-ati testat chiar si in varianta beta poate imi impartasiti si mie o idee pana am sa il testez? … vi se pare mai bun si mai practic decat Avast versiunea free?

  1. djcata says:

    Eu l-am testat cand era beta 3 ,pe Windows 7.Merge destul de binisor,nu ocupa resurse prea multe doar ca trebuie sa stiti ca nu functioneaza decat daca sunteti conectati la internet.Sper ca varianata finala e mai buna pt ca in beta nu am gasit de unde sa fac excludere de fisiere sau foldere si era gata sa raman fara cateva kit-uri.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and