S-a lansat Windows 7

Windows 7

Se pare ca pana la urma cei de la Microsoft s-au tinut de promisiune. Azi noapte la ora 02:00 a lansat Windows 7 in Marea Britanie. Dupa aceasta lasare Windows 7 mai are totusi un prag de trecut si anume Windows Xp la care se pare ca cei mai multi dintre cei care au calculatoare acasa nu vor renunta in scut timp fie din pricina faptul ca vor trebui sa isi upgradeze computerele din punct de vedere hardware cat si al costului destul de piperat pentru multi dintre noi.


Sincer din perspectiva mea acest sistem de operare pe care l-am testat de la aparut primul beta este unul destul de stabil si probleme majore nu are.

Cerinte de sistem minime pentru Windows 7:

  • frecventa procesor 1GHz (pe 32 sau 64 biti)
  • 1GB de RAM
  • 16GB spatiu pe hard
  • placa grafica cu 128MB de RAM si suport DX9 (pentru interfata Aero)
  • DVD-R/W

Dar sincer eu unul recomand cel putin un Procesor Dual Core, 1.5Gb de RAM, Hard Disk de minim 160Gb si o placa video de cel putin 256 avand in vedere ca Windows 7 este un sistem de operare bazat pe aplicatiile multimedia.

Noul sistem de operare se va lansa in Romania pe data de 5 noiembri 2009 asa ca pana atunci cred ca va trebui sa ne multumim cu variantele care sunt inca la download pe Microsoft – Windows 7 versiunea 7600 aceasta expirand in 90 de zile.

Eu unul sunt curios cati dintre voi veti upgrada la noul sistem de operare sau cati aveti mai bine spus un computer care sa permita acest lucru?


  1. djcata says:

    Pai avand in vedere cerintele (chiar daca nu neaparat cele minime) cred ca destul de multa lume are calculatoare care respecta aceste cerinte.Nu neg ca sunt si multe care nu.Daca ati cumparat un calculator pentru Vista o sa aveti surpriza sa vedeti ca Windows 7 merge mult mai bine.Cred ca incepand cu Pentium 4 630,1Gb RAM, si o placa video cu suporet DirecX 9 toate se preteaza la a instala Windows 7.Totusi daca folositi aplicatii CAD,daca faceti editare video ar fi indicat sa va ridicati deasupra cerintelor minime.Si daca sistemul va permite ar fi bine sa va instalati varianata x64.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and