Sincronizarea website-urilor favorite in Google Chrome 4 devine floare la ureche

In noua versiune de Chrome cei de la Google s-au gandit dupa parerea mea foarte bine si anume ca fiecare utilizator al acestui browser sa isi poata sincroniza website-urile favorite atat pe calculatorul de acasa cat si pe cel de la munca sau orice calculator pe care il accesati.

Pentru a putea face o sincronizare a website-urile favorite de acasa pe calculatorul de la munca sau orice alt calculator, prima data va trebui sa accesati sincronizarea pe calculatorul de acasa si anume:

  1. Dati click pe butonul de customizare (arata ca o cheie).
  2. Click pe butonul Syncronize my bookmarks.
  3. Logati-va cu un contul de Gmail si gata … acum toate website-urile favorite au fost salvate in contul vostru de Gmail.

Cand mergeti de exemplu la munca si folositi tot Google Chrome veti avea posibilitatea sa aduceti website-urile favorite direct in acel calculator prin simpla sincronizare urmand pasii de mai sus cu exceptia ca, dupa ce ati introdus userul si parola de la contul de gmail va trebui sa apasati pe butonul Merge and Sync.

Pentru a beneficia de aceasta facilitate trebuie sa ai neaparat minim varinata Google Chrome 4.0.223.16. Ca sa descarci ultima varianta de Chrome ai doua variante:

  1. Daca il ai deja instalat atunci dai click pe butonul de customizare (cheita aminita mai sus) si mergi pe About Google Chrome si apoi click pe Update now
  2. Daca nu il ai instalat atunci poti descarca Google Chrome de aici
  1. […] sincronizarea website-urilor favorite printr-un cont de Gmail […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and