Siri – ce poti face cu aceasta super aplicatie

Daca nu stiti despre ce vorbesc, Siri este o aplicatie dezvoltata sau mai bine spus cumparata de catre Apple si integrata in iPhone 4S, ce da posibilitatea utilizatorului sa isi controleze telefonul mobil si sa obtina informatii doar cu vocea sa.

Iata cum functioneaza Siri pe iPhone 4S:

Din pacate aplicatia la noi in Romania este mai mult degeaba, asta in cazul in care nu ai sa te apuci sa vorbesti prin casa sau pe strada in Engleza. Chiar daca aceasta aplicatie a fost dezvoltata in special pentru iPhone 4S, ea a fost adaptata destul de repede si pentru alte lucruri precum:

Siri iti poate pornii masina

Mai tineti minte masina Kid din filmul acela SF cand actorul vorbea cu ea? Ei bine in viitorul apropiat s-ar putea ca toti sa avem masina echipata cu o aplicatie de genul ce ne va controla masina si de ce nu poate v-a conduce singura comandata doar vocal

Siri pe post de telecomanda

Siri ataca suveranitatea delevizoarelor si de ce nu a oricarui tip de telecomanda. Singurul lucru care este oarecum enervat e ca inainte de a da orice comanda trebuie sa apesi pe un buton.

Daca mai aveti si alte filmulete cu ce poate Siri sa mai controleze va astept pe rubrica de comentarii.

  1. Nkusor says:

    ba, il pui la ureche se aude un dublu bip si appi poti sai dai comanda ca si cum ai vorbii cu cineva la telefon

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and