Statistici TutorialePC pe 2011

Anul 2011 pot spune ca a fost un an destul de bun daca fac referire la cat de mult a crescut traficul fata de anul precedent si  asa cum veti vedea in pozele de mai jos, blog-ul TutorialePC in 2011 a avut o crestere a numarului de vizitatorilor cu aproape 330% fata de anul precedent.

Chiar daca nu am scris eu foarte des in anul ce tocmai a trecut, pe viitor voi incerca sa imi dau silinta ca acest blog cu tutoriale din domeniul IT sa aiba mult mai multe articole scrise, iar cu aceasta ocazie, fac public faptul ca TutorialePC.ro cauta colaboratori si oameni care vor sa ii ajute pe altii prin cunostintele lor.

 Trafic TutorialePC pe 2011

Chiar daca la sfarsitul anului 2010 nu am facut acest lucru, de anul acesta m-am hotarat sa pun rezultatele pe care TutorialePC le-a obtinut in decursul perioadei 1 ian. 2011 – 1 ian. 2012:

Vizitatori tutorialepc 2011-2012

Vizitatori tutorialepc 2011-2012

Comparatie 2010 – 2011

Comparatie primii 2 ani

Cu ce se mai mandreste TutorialePC

Chiar daca multi ar spune ca o crestere spectaculoasa poate sa aiba loc prin diverse smecherii eu am ales calea cea mai grea si mai corecta de a creste numarul de Like-uri pe Facebook care la sfarsitul anului 2011 a ajuns la 314.

Statistici - facebook like page pentru TutorialePC.ro

Statistici - facebook like page pentru TutorialePC.ro

Numarul celor care s-au inscris si citesc acest blog prin RSS a juns la 42. Chiar daca la altii care au acelasi numar de vizitatori pe zi acest numar este unul destul de mare eu nu am pus prea mare pret pe el. La acest lucru a contribuit si faptul ca pe aceasta tema butonul de RSS este undeva in dreapta sus, un loc in care nimeni nu prea se uita.

Statistici RSS pentru tutorialepc

Statistici RSS pentru tutorialepc

Articole TutorialePC.ro

Daca fac un raport: numar de vizitatori pe zi 1100 -1300 si numarul de articole scrise pana in prezent 344, pentru multi acest lucru cred ca ar fi o anomalie sau macar cel putin asta tind eu sa cred.

Insa daca ma raportez la numarul de comentarii care a ajuns la fix 1400 la 1 ian. 2012 (cei drept incluzand si replay-urile mele) pot spune ca TutorialePC.ro nu sta rau la acest capitol in raport cu munca depusa de mine in anul 2011.

Cu acestea fiind spune, nu imi ramane decat sa va urez un sincer La multi ani! si sa speram ca anul acesta va fii unul mai bun ca cel ce tocmai a trecut.

  1. branza_ovidiu Czio says:

    http://www.trafic-web.tk – creste numarul de vizitatori pe site-ul tau.

  2. Titivalcea says:

    fffff tare  tine-o tot asa fra  :)))))

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and