Teapa la promotia Black Friday de la Profitshare

Se pare ca anul acesta de Black Friday este randul Profitshare-ului sa dea putina teapa la produsele achizitionate prin Emag  astfel:

Ieri am primit un mail cum ca in Profitshare am doua comisioane in valoare de 78,17 lei, dupa care azi dimineata intr-adevar aveam aceasta suma, insa in momentul de fata suma din cele doua comisioane a fost modificata in  42,69 lei.

Astfel ca, la unul dintre produsele achizitionate de cumparator (masina de spalat), comisionul a fost micsorat din 5% in 1%, fara nici o explicatie sau instiintare in prealabil. Totusi e posibil ca aceasta sa fi fost o scapare a Profitshare-ului, insa tot teapa mi se pare atata timp cat nu stiu sau nu vor sa isi asume greselile.

Pentru veridicitatea celor spuse, aveti mai jos cateva printscreen-uri prin care Profitshare ne da teapa.

Teapa de la Profitshare

Teapa de la Profishare de Black Friday

PS: cei care aveti Profitshare in site-urile/blog-urile voastre, ar trebui sa verificati daca nu si voua v-au fost reduse comisioanele in asteptare de la Profitshare de Black Friday.

 1. Radu says:

  De BF au redus toate comisioanele emag la 1% iar la vanzarile din aplicatie sunt 0%

 2. Claudiu says:

  Buna, Ionut,

  Am intampinat o situatie speciala la comisioanele eMAG, unde dintr-o eroare comisioanele au intrat cu o valoare procentuala gresita. In acest moment situatia respectiva s-a corectat. Toate comisioanele de ieri pentru eMAG trebuie sa intre la o valoare de 1% din comanda aferenta.

  Poti sa citesti aici politica de Black Friday in afiliere de la eMAG, aceasta a fost anuntata tuturor: http://blog.profitshare.ro/emag-afiliere-black-friday-2015/

  In cazul in care ai nelamuriri, te asteptam cu mesaje la support@profitshare.ro

  Multumim pentru intelegere!

 3. Irina says:

  La fel am pățit și eu. Dimineață aveam 11 comisioane de 359 de lei, acum am 17 comisioane de 124 de lei. Bătaia de joc continuă.

  Apropo, Claudiu. Dacă anul trecut ați fost onești, cu livrarea produselor resigilate, chiar dacă erau prețurile ”greșite”, de această dată de ce nu sunteți la fel de onești cu comisioanele greșite?

 4. Ionut says:

  Bine ca s-au corectat fara instiintare oficiala si fara asumarea raspunderii.

  Nu am primit nimic oficial din partea voastra in contul de Profitshare, fapt pentru care ma face sa ma gandesc ca lucrurile astea inca se fac la nivel golanesc si asta doar pentru ca aveti puterea de a o face.

  Sper sa nu imi raspunzi cu faza ca: “Daca nu iti convine, mutate”.

 5. Ionut says:

  @Irina

  Preturile o singura data au fost gresite si poate nici atunci (in urma cu vreo 3 ani din ce imi aduc aminte), restul a fost Marketing.

  De ce crezi ca Profitshare s-a desprins de Emag?

  Parerea mea este ca Emag prin acest artificiu a scapat de orice problema legata de comisioane/fiscalizare (dar clienti noi continua sa vina prin acest artificiu) plus ca orice problema de aceasta natura nu mai atrage atentia publicului asupra Emag, fapt pentru care nu ii mai poti invinovatii direct pe cei de la Emag pentru astfel de nereguli/scapari/greseli pentru care nu vor/isi permit sa isi asume raspunderea.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and