Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier

Tom Calncy’s Ghost Recon future soldier este bine cunoscut ca Ghost Recon 4 dupa colectia lui Tom Clancy’s: Ghost Recon desert siege Ghost recon island thunder Ghost recon advance warfighter 1 si 2 si ultimul ghost recon future soldier.

Ghost recon future soldier este un joc video produs de firma (Ubisoft) si va fi lansat pe data de 22 Martie anul 2011.

Istoria jocului este in Norvegia si Asia soldatii supranumiti (Ghost’s) vor lupta contra ultra-nationalistilor care au pus stapanire control asupra Rusiei si invadeaza orasele vecine.

Jucatorul va controla 4 personaje principale ale jocului Ghost Squad numiti comando: Kozak-lunetist, Pepper-tragator direct, Bones-inginer expert in tancuri si Bread-specialist in arme.

Gameplayul este Third person shoter cand vei juca vei controla fiecare personaj in parte de exemplu unul este doborat automat isi face schimabre cu altul sa il tratezi pe cel ranit si sa continui misiunea.

In Ghost recon future soldier sunt noi upgrade-uri cum ar fi:

 • soldatii au posibilitatea sa se faca invizibil timp de 15 secunde
 • o data fixata tinta pe inamic acesta e mult mai usor de omorat – eliminarea lui constand in maxim 2 gloante si de asemenea creste precizia trageri armei.

Ghost Recon nu-i ca ori ce alt (shoter), totul este real. Cand esti inpuscat mori din prima eventual depinde unde ai fost inpuscat. Ca si exemplu daca esti inpuscat in mana nu mori din prima, dar esti ranit si ai nevoie de ingrijiri medicale ce pot fi primite de la ceilalti soldati. Daca esti inpuscat in cap mori pe loc, loviturile critice fiind cap si piept.

Tehnologia armelor este una de domeniul Sf-ului, in joc aflandu-se nu numai soldati ci si roboti roboti de ultima tehnologie (SUA) in scopul de a ajuta elimnarea armatelor inamice.

Jocul deasemenea este si pentru pc, wii, psp, ps3 si xbox.

Cerintele de sistem recomandabile sunt

 • CPU: Intel sau AMD 2.8 Ghz
 • Ram: 4 Gb
 • Video: 512 directX 9 compatible card Radeon 9800 sau chiar mai ridicat HDD free space 9 gb sunte-directX 9.0c  ODD
 • DVD-ROM drive x2 read speed.

Un mic gameplay al jocului Ghost Recon Future Soldier:

 1. Mihai says:

  Am vazut un trailer, pare promitator. Pentru mine insa era si mai bun jocul daca ii faceau si o perspectiva first person, dar daca per total e un joc bun atunci trec si peste acest aspect. Il astept cu interes sa apara.

 2. Piedone_9000 says:

  de vazut am vazut tralarul dar cind apare jocul anul asta sau la anul

 3. Piedodne_90000 says:

  si in plus sin tsatul de comentari spuneti-ne odata cind apare lasati vrajeala la o parte

 4. Piedone_90000 says:

  tot ne mint ca apare in martie si lau aminat mereu pana in 2012

 5. Adimoldovan18 says:

  deci nu exista inca jocul?Baaaaa….. ma chinuiam degeaba sa il caut!!!!!Deci exista?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and