Trimite SMS-uri gratuite in Romania – SMS gratuit

Chiar daca marea noastra majoritate avem o caruta de sms-uri in retea, parca tot incomod e sa tastezi la telefon sms-uri. Cel putin eu unul urasc tastarea la telefon chiar si cand caut un nr in agenda ce sa mai vorbesc de compunere mesaje  direct din telefon, asa ca iata ce am gasit:

Un site care din cate am vazut si din cate am testat, chiar trimite sms-uri gratuite in Romania. Ca orice lucru bun trebuie sa aiba de asemenea si anumite inconveniente si anume:

 • mesajul ajunge la destinatar de pe un numar din alta tara si anume +4477977801540
 • contine publicitate in mesaj si anume:

FREE Texting!
http://smsjive.com

Trimite sms-uri gratuite in Romania - SMS gratuit

Trimite sms-uri gratuite in Romania - SMS gratuit

 • mesajul este lung de doar 100 de caractere
 • autentificarea trebuie facuta cu ajutorul unui cont de facebook, asta dupa ce in prealabil va cere si autentificare ca om prin intermediul formularului captcha = (casuta aia unde trebuie sa bagi codul ala de niciodata nu intelegi ce scrie in cazul de fata literele sunt mari si lizibile :D).
 • cred ca astea ar fi cam tot ce se poate a fi rau la acest site de sms-uri gratuite, dar avand in vedere ca mesaje ajung instant nu cum era odata cand toti foloseam sms.ac (hai ca o dau in nostalgie nu?)

Oricum per ansamblu cred eu ca e bine de retinut si merita adaugat la favorite pentru zile negre in care doriti sa expediati un mesaj lung, dar mai rapid decat atunci cand l-ati tasta pe telefon.

Probabil ca pentru cei care stiu sa scrie mesaje mult mai mai repede pe telefonul mobil decat pot sa tasteze pe o tastatura qwerty atunci acest articol nu isi mai are rostul, doar daca nu au mesaje pe telefon sau credit.

 1. juliano says:

  nu merge.cand dau pe send message nu se intampla nimic

 2. Ionut says:

  Da, am intampinat si eu asa ceva, dar dupa cateva incercari repetate si un refresh a mers.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and