Vezi ce se intampla cu AdBlock

adblock-imaginePentru cei care nu stiu AdBlock este o aplicatie preferata din ce in ce de tot mai multi internauti, dar odata cu ei veniturile din publicitate a celor care detin chiar si un blog incep sa scada.

Cum Google-ul a inceput sa-i forteze pe utilizatorii de AdBlocker sa vizualizarea in intregime reclamele de pe youtube se pare ca ownerul acestei extensii (fie ea de Chrome, Mozilla, etc) a acceptat sa vanda compania.

Now, Adblock Plus will be transferring custodianship of Acceptable Ads to an impartial group of experts. I love this idea — in fact, it was my wife Katie’s suggestion! Due to this change, I’m happy for AdBlock to join the program. As a result, I am selling my company, and the buyer is turning on Acceptable Ads. My long-time managing director will keep working with the new company. I believe this is a great thing for you users.

It’s been an honor to make the Web a better place for you! 🙂

Odata cu ea in extensie s-a activat automat optiunea de: “Acceptable Ads” care, chiar daca in momentul de fata nu exista un pachet predefinit, pe viitor reclamele Google vor fi din nou vizibilele in browserele utilizatorilor.

Stiu ca acesta modalitate nu este singura de a opri acele reclame stupide, care pur si simplu iti invadeau spatiul de pe monitor, dar din pacate este printre singurele care isi facea treaba asa cum trebuia si plus ca daca cineva vroia sa sustina un site, reclamele puteau fi foarte usor puse la loc.

PS: din ce am testat pana acum, daca ai ceva modificari manuale facute in AdBlock politica de Acceptable Ads nu se aplica.

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and