Windows mobile 7 bazat pe social network

windows-mobile-7-1Inca nici nu a aparut versiunea de Windows Mobile 6.5 si deja se vorbeste de Windows mobile 7 cred ca 6.5 o sa fie ceva de genul Windows Vista, o testare pe o piata in crestere si o pregatire pentru noul sistem operare mobil.

Microsoft afirma faptul ca vrea sa construiasca o platforma “mobil-sociala” de ce oare? pai telefoanele mobile si retelele sociale (social networks) sunt cele mai populare in ziua de azi si cum sa nu profite si Microsoft avand in vedere ca daca va uiati si la Windows 7 parca are o tenta de socializare cu ferestre fine bazat pe multimedia (poze, filme, muzica etc).

  

Lansarea lui se presupune a fi pe undeva prin 2010 dar cum ne-a obisnuit Microsoft-ul sa tot asteptam dupa produsele lui e posibil sa fie pe undeva pe la sfarsitul anului 2010, oricum ar fi dupa cum arata asa la primul ochi parca suna interesant nu?

  1. […] concurs, in care, oricine are o idee despre o aplicatie geniala pentru sistemul de operare Windows Phone 7 si de asemenea care va fi votata de cat mai multi, atunci acela fi fericitul castigator al […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and