Yahoo mail fara parola – si ce daca

Da, pe toate canalele e valva mare ca in curand Yahoo nu v-a mai avea nevoie de parole pentru a accesa email-ul, dar surpriza mare.

Yahoo mail este un serviciu foarte vechi, chiar mai vechi decat gigantul Google, poate multi dintre voi nu stiti asta, dar Yahoo a fost “de cand e internetul”, insa eu tind sa cred ca acesta e singurul aspect care inca il mai tine in viata, cel putin pentru cei care inca il mai acceseaza.

Da, si eu eram un impatimit al acestui serviciu, dar doar pentru ca nu exista ceva mai bun, gen Google Mail, Gmail pe scurt. Stiu, inca esti legat de yahoo messenger, dar cine il mai foloseste in prezent? Copii s-au mutat de mult pe Facebook messenger, skype, …etc. Yahoo messenger a apus de mult si daca ei inca spera ca fara autentificare va acapara piata de email se inseala amarnic.

De ce? Pentru un simplu motiv… Am intrat pe email-ul de Yahoo dupa vreo 3 chiar patru saptamani si surpriza, aveam doar 800 de email-uri, spam bineinteles.

De ce vreau sa subliniez acest fapt, pai pentru simplu motiv ca pe Gmail nu exista asa ceva in Inbox. Tot ce ar putea insemna spam si care si lor le mai scapa este pur si simplu in Spam Folder, dar ca sa fim intelesi de la bun inceput, orice mail care vine pentru prima data din partea unui domeniu care nu a facut spam sau care nu mai face, email-ul este distribuit in Inbox.

So, why the fuck do i need to use Yahoo instead of Gmail?

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and