Yahoo Messenger 10 Beta – Download si noutati

Yahoo Messenger Beta 10

Yahoo Messenger Beta 10

Chiar daca varianta Yahoo Messenger 10 Beta a aparut de ceva vreme pe site-ul oficial foarte multi nu cred ca ati trecut la ea nici macar in teste asa ca am sa va prezeint cateva lucruri interesate.

Unul dintre lucrurile ce mi s-a parut foarte interesant ar fi cel in care voi si persoana cu care vorbiti ati vrea sa aveti o convorbire in care sa o vedeti si sa o auziti in acelasi timp, stiu acest lucru era posibil si inainte dar acum acest lucru se realizeaza printr-o simpla apasare de buton: “Video call”.

O alta chestie destul de interesanta pentru unii ar fi faptul ca ai posibilitatea sa vizualizezi toate statusurile si avatarele prietenilor tai chiar si din trecut plus schimbarile pe care acestia le fac la profilul lor, dar mai bine prefer sa va las pe voi sa decideti vizionand urmatorul filmulet:

Pentru download direct: Yahoo Messenger 10 Beta – Download

  1. […] ceva timp in urma va povesteam de  Yahoo Messenger 10 in varianta beta, ieri se pare ca cei de la Yahoo au ales ca sa lanseze oficial varianta […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and