Yahoo Messenger 11 beta

Din cate am tot observat pe net, mai toti in prezent au cel putin un cont de FaceBook, deci cum ar fi putut Yahoo Messenger sa stea cu mana in san si sa nu scoata si el ceva compatibil cu FacBook-ul.

Ei bine cu ceva timp in urma a aparut Yahoo Messenger 11 (cei dret varianta Beta), dar de cand am instalat-o nu am avut nici un fel de probleme.

Cum bine stiti sau daca nu stiti o sa aflati acum, in FaceBook exista un chat prin care puteti sa comunicati in timp real cu prieteni vostri.

Yahoo messenger 11 beta vine cu acest chat integrat dand posibilitatea ca pe langa convorbirile voastre cu prieteni de pe YM sa puteti comunica si cu prieteni vostri de pe Facebook.

Mai jos am ales sa va arat si micul filmulet al celor de la Yahoo pentru versiunea 11 a popularului client de mesagerie instant:

Descarca Yahoo Messenger 11 beta gratuit

  1. […] data cu aparitia versiunii  de Mess 11 beta, cei de la Yahoo au renuntat sau mai bine spus au remediat bug-ul pachetului 0xBE, astfel ca pe […]

Lasa un comentariu

Powered by WordPress | Designed by: Themes Gallery | Thanks to wordpress 4 themes, Download Premium WordPress Themes and